Рецепт супу харчо від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

На цих вихідних у шоу «Все буде смачно!» на СТБ Сергій Калінін вчив Розу Аль-Намрі готувати харчо. Але якщо ви з якоїсь причини пропустили випуск улюбленої кулінарної програми, ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом смачного грузинського супу заочно.

Отже, для приготування харчо Сергій Калінін рекомендує запастися наступними інгредієнтами:

вода
яловича грудинка на кісточці
цибуля
рис
соус ткемалі
гранатовий сік
хмелі-сунелі
насіння коріандру
зубчики часнику
корінь петрушки
зелень петрушки і базиліка
чорний перець горошком
мелений червоний перець
волоські горіхи
кукурудзяна мука
лавровий лист
зелень кінзи

Коли всі продукти будуть у вас на столі, ви можете приступати до процесу готування грузинського супу:

1) Яловичину на кістці нарізати шматками, промити, залити холодною водою і варити до закипання. Потім злити воду, залити нову і варити ще близько двох годин на помірному вогні.

2) М’ясо вийняти і нарізати. Бульйон довести до кипіння, засипати в нього добре промитий рис, знову покласти м’ясо і через 10 хвилин засипати першу частину прянощів: обсмажену в кукурудзяній муці цибулю, лавровий лист, коріандр, чорний перець, хмелі-сунелі, корінь петрушки.

3) Рис варити до готовності 20 хвилин. Волоські горіхи стовкти у ступці. За 5 хвилин до готовності рису всипати горіхи. Додати соус ткемалі і гранатовий сік. Засипати другу партію прянощів (зелень петрушки, червоний мелений перець) і варити не більше 5 хвилин. Зробити третю закладку спецій: сіль, часник і базилік. Настоювати під закритою кришкою.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму