Азербайджанський суп «Бозбаш». 10 страв з баранини. 6 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Азербайджанський суп «Бозбаш» - ароматна, навариста перша страва. Це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке стане вашим улюбленим: пікантний перець чилі та скибочки яблука, соковиті томати та баранина, доповнені ненав'язливим смаком й ароматом прянощів

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Баранячі реберця1,5кг
Нут100г
Морква2шт.
Яблука кислих сортів2шт.
Томати у власному соку5шт.
Болгарський перець2шт.
Цибуля2шт.
Перець чилі1шт.
Часник5зубчиків
Кінза5гілочок
Сіль30г
Зіра12г
Чорний мелений перець горошком15шт.
Хмелі-сунелі13г
Коріандр6г
Вода3л
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування азербайджанського супу «Бозбаш»

  1. Баранячі реберця розріжте упоперек по 2 ребра. Залийте водою. Відваріть на повільному вогні впродовж 1,5 год разом з попередньо замоченим у воді нутом та сіллю.
  2. Потім додайте нарізану кільцями моркву та скибочки яблук, а також цілий перець чилі. Проваріть 15 хв. Після цього додайте кубики болгарського перцю та подрібнені томати у власному соку.
  3. Розітріть у ступці зіру, насіння коріандру та чорний перець горошком. Додайте в суп. Також додайте хмелі-сунелі та нарізану півкільцями цибулю. Перемішайте та проваріть ще 2 хв. При подачі посипте суп подрібненими кінзою та часником.

Дивіться відеорецепт приготування баранини, шпигованої гранатом

Дивіться онлайн 10 страв з баранини від Все буде смачно

Азербайджанський суп «Бозбаш»: відеорецепт

Video: Азербайджанський суп «Бозбаш» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати азербайджанський суп «Бозбаш» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт азербайджанського супу «Бозбаш»


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Качка у вишневій карамелі. 10 страв з ягід. 5 місце
Пиріг-колодязь. 10 страв з ягід. 6 місце
Пряні консервовані вишні та мариновані порічки з часником. 10 страв з ягід. 7 місце
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце
Міт-боли з баранини у вишневому соусі. 10 страв з ягід. 9 місце
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачковые равиоли в соусе маринара. 10 блюд из молодых овощей. 4 место
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце
Крокети з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 6 місце
Солоне морозиво з молодого горошку і солодке морозиво з молодої моркви. 10 страв з молодих овочів. 7 місце
Смажений редис з соусом із семи овочів. 10 страв з молодих овочів. 8 місце
Давлена печена картопля по-португальськи. 10 страв з молодих овочів. 9 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити