Покроковий рецепт приготування полуничних мадленок з полуничним маслом
ГОТУЄМО З НАМИ
Тарт з полуницею
Збийте яйця та цукор до однорідності, поступово додайте борошно. Проваріть вершкове масло до появи пінки, процідіть, додайте лимонну цедру та залиште на 10 хв. Потім процідіть масло від цедри у тісто, збийте. Додайте полуничне пюре, перемішайте, накрийте тісто плівкою та поставте у холодильник на 1 год.
Наповніть тістом форми для мадленок, випікайте 20 хв. за температури 180⁰С. Готовим мадленкам дайте охолонути на решітці 30 хв.
Приготуйте полуничне масло: збийте м’яке вершкове масло до кремоподібної консистенції. Полуниці без хвостиків перебийте з медом на пюре, додайте до масла, вимішайте до однорідності. Накрийте масу плівкою, поставте у холодильник на 1 год.
Дивіться онлайн 10 страв з ягід. Частина 1
Дивіться відео рецепт приготування торта з молодих овочів від Все буде смачно
Полуничні мадленки з полуничним маслом: відеорецепт
Video: Полуничні мадленки з полуничним маслом - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)