Аджика на зиму: простий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Гостра, смачна аджика — королева зимового столу. Закрийте кілька баночок цієї ароматної закуски вже зараз!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Помідор2 кг
Болгарський перец1 кг
Гострий перець2 стручка
Часник100 г
Цукор0.5 склянки
Оцет 9%0.5 склянки
Олія0.5 склянки
Сіль1 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати аджику на зиму

  1. Помідори, а також солодкий і гострий перець пропускаємо через м’ясорубку або комбайн.
  2. Викладаємо в сотейник і тушкуємо близько 40 хвилин.
  3. Додаємо сіль, цукор, оцет і рослинне масло та варимо ще 5 хвилин.
  4. Видавлюємо часник через прес і додаємо до овочів. Варимо ще 5 хвилин.

Готову аджику розкладаємо по простерилізованим банкам  закочуємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Аджика з помідорів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо