Слива сушеная

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сливы1000 г
Вода1000 мл
Сода15 г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Чтобы ускорить процесс сушки, сливу бланшируем в кипящей воде с питьевой содой в течение 5-20 секунд для удаления воскового налета с поверхности. Сливы с тонкой нежной кожицей бланшируем в горячей воде без соды. После бланширования сливы охлаждаем под холодной водой, раскладываем в один слой на ситах и сушим первые 3-4 часа при 40-45 градусах, когда кожица сморщится, сушку прерываем и выдерживаем 4-6 часов при комнатной температуре. Затем 4-5 часов сушим при 55-60 градусах, снова прерываем сушку, досушиваем 12-16 часов при 75-80 градусах.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Консервовані нектарини
Київське сухе варення з груш
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Мариновані сливи на зиму: декілька способів приготування
Варення із зелених помідорів
Солоні зелені томати на зиму
Що намастити на хліб: 5 рецептів пасти для бутербродів
Що приготувати із зелених помідорів: кращі рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)