Слива сушеная


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Сливы1000г
Вода1000мл
Сода15г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Чтобы ускорить процесс сушки, сливу бланшируем в кипящей воде с питьевой содой в течение 5-20 секунд для удаления воскового налета с поверхности. Сливы с тонкой нежной кожицей бланшируем в горячей воде без соды. После бланширования сливы охлаждаем под холодной водой, раскладываем в один слой на ситах и сушим первые 3-4 часа при 40-45 градусах, когда кожица сморщится, сушку прерываем и выдерживаем 4-6 часов при комнатной температуре. Затем 4-5 часов сушим при 55-60 градусах, снова прерываем сушку, досушиваем 12-16 часов при 75-80 градусах.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення з полуниці без варіння
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Огірки з кетчупом – ідея для консервації на зиму
Джем із кабачків
Морква по-корейськи
Варення із кабачків з апельсиновими цукатами від Євгена Клопотенка (фото)
Варення з пелюсток троянд (Все буде добре – відеорецепт)
Простий і швидкий рецепт малосольних огірків
Цибуля до шашлику, маринована в яблучному соку


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити