Лєчо можна вживати як самостійну закуску, просто зі свіжим хлібом, або використовувати як додаток до сніданків, пасти або навіть м’ясних та рибних страв. Щоб приготувати лечо по-домашньому за простим рецептом від Інни, нам знадобляться тільки доступні та прості продукти.
Як приготувати лечо по-домашньому
Крок 1
Помідори та перець промиваємо холодною водою. Часник та моркву чистимо, миємо.
Крок 2
Помідори нарізаємо та пропускаємо через м'ясорубку разом зі шкіркою. Перець нарізаємо смужками бажано однакового розміру.
Крок 3
Викладаємо перець та помідори у каструлю з товстим дном, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо, накривши кришкою, 10 хвилин.
Крок 4
Потім додаємо терту моркву, пропущений через прес часник, сіль, цукор, олію, оцет, перемішуємо і варимо ще 20 хвилин.
Крок 5
Лечо по-домашньому розкладаємо в стерилізовані банки та закатуємо.
Крок 6
Перевертаємо банки з лечо догори дном і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в темному, бажано прохолодному місці.
Готуймо з нами
Лечо з болгарського перцю
Готуймо з нами
Лечо по-угорськи з ковбасками
Готуймо з нами
Венгерское лечо (фото)
Переглянути цей допис в Instagram








