Лечо по-домашньому простий рецепт

Венгерська кухняКонсервація
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Завантаження...
Зимою завжди актуальні овочеві заготовки. І не дарма! Це дуже смачно та апетитно! Фуд-блогерка Інна Ключник пропонує приготувати лечо по-домашньому за її улюбленим рецептом. Маючи баночки із заготовками дома, ми маємо змогу насолоджуватися літніми овочами у довгі зимові місяці.
Time cooking
Підготовка: 20 хв.
Приготування: 50 хв.
Загальний час: 1-2 год.

Лєчо можна вживати як самостійну закуску, просто зі свіжим хлібом, або використовувати як додаток до сніданків, пасти або навіть м’ясних та рибних страв. Щоб приготувати лечо по-домашньому за простим рецептом від Інни, нам знадобляться тільки доступні та прості продукти.

Як приготувати лечо по-домашньому

Крок 1
Помідори та перець промиваємо холодною водою. Часник та моркву чистимо, миємо.
Крок 2
Помідори нарізаємо та пропускаємо через м'ясорубку разом зі шкіркою. Перець нарізаємо смужками бажано однакового розміру.
Крок 3
Викладаємо перець та помідори у каструлю з товстим дном, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо, накривши кришкою, 10 хвилин.
Крок 4
Потім додаємо терту моркву, пропущений через прес часник, сіль, цукор, олію, оцет, перемішуємо і варимо ще 20 хвилин.
Крок 5
Лечо по-домашньому розкладаємо в стерилізовані банки та закатуємо.
Крок 6
Перевертаємо банки з лечо догори дном і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в темному, бажано прохолодному місці.
Лечо з болгарського перцю Готуймо з нами Лечо з болгарського перцю Лечо по-угорськи з ковбасками Готуймо з нами Лечо по-угорськи з ковбасками Венгерское лечо (фото) Готуймо з нами Венгерское лечо (фото)

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Інна Ключник (@innakluchnik31)

Поділитися рецептом
Залишити відгук
Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Заповніть всі поля відмічені *


Спробуй ще
Помідори як бочкові

Помідори як бочкові, квашені в пластиковому відрі

Лечо в термоміксі рецепт

Лечо в термоміксі за 21 хвилину

Диня консервована як ананас

Диня консервована як ананас

Салат «Ніжинський» – рецепт салату з огірків на зиму

Салат з квасолі в томаті

Салат з квасолі в томаті на зиму

Баклажаны в аджике

Баклажани в аджиці рецепт на зиму

Перець смажений з часником

Смажений перець з часником на зиму

Баклажани як гриби

Баклажани як гриби з майонезом на зиму

Ікра з баклажанів в мультиварці на зиму

Ікра з баклажанів в мультиварці на зиму

Бички в томаті

Бички в томаті – рецепт в домашніх умовах

рецепт пошагово морковного варенья, пошаговый рецепт приготовления варенья из моркови с лимоном, как приготовить морковное варенье рецепт пошагово, состав варенья из моркови с лимоном, как приготовить морковное варенье пошагово

Варення з моркви з лимоном

Опеньки

Солені опеньки

Маринований короп рецепт

Маринований короп в банці – рецепт від експертів

Сироп з шипшини

Сироп з шипшини в домашніх умовах

Варення з калини з гарбузом – рецепт від шеф-кухаря



ВГОРУ
Дитяче меню до Дня святого Миколая
десерты на день святого Николая, рецепты на день святого Николая, что приготовить на день святого Николая
Зустрічаємо святого Миколая: 5 десертів