Холодная закуска з морепродуктів
Продукти, які потрібні для приготування страви
1. Нарізаємо гребінець
2. Розігріваємо в сковороді оливкову олію
3. Перчимо і солимо морепродукти
4. Викладаємо в розігріте масло креветки і обсмажуємо до золотистої скоринки
5. Додаємо гребінець
6. Нарізаємо великими шматочками яйця
7. Кладемо шматочки яєць в миску
8. Нарізаємо тонкими пластинами дайкон
9. Додаємо редис до яйця
10. Додаємо майонез
11. Додаємо ікру (зелену) летючої риби
12. Додаємо морепродукти
13. Перемішуємо
14. Нарізаємо огірок тонкими кружальцями
15. Викладаємо кружечки огірка на тарілку
16. Робимо по краю тарілки візерунок з соусу (червоний болгарський перець перебитий з оливковою олією)
17. Кладемо в миску попередньо ошпарений окропом шпинат
18. Додаємо салат з водоростей
19. Заправляємо салат горіхово-гірчичним соусом
20. Перемішуємо
21. Викладаємо салат з морепродуктами, яйцем і дайконом на кружечки огірка
22. Приминаємо
23. Зверху поміщаємо салат
24. На салат викладаємо ікру летючої риби (червону)
25. Знімаємо форму для салату
Закуска готова! Смачного!
ГОТУЄМО З НАМИ
Салат з морепродуктами: рецепт з фото
Приготування горіхово-гірчичного соусу
Для приготування соусу перебиваємо на блендері горіхи кеш’ю і додаємо до них за смаком французьку зернову гірчицю, мед, оливкова олія і мед. Соус добре збиваємо.
Smachno.ua дякує ресторану «Панорама» і шеф-кухарю Миколаю Осауленко за допомогу в підготовці матеріалу
Материал подготовила Инна Карнаухова, Smachno.ua