Холодна закуска з морепродуктів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Закуски
Холодна закуска з морепродуктів від шеф-кухаря - це незвичайне блюдо з морепродуктами, яйцем і овочами
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Морський гребінець40 г
Креветки тигрові40 г
Яйце1 шт
Редис дайкон20 г
Майонез японський10 г
Ікра летючої риби зелена5 г
Ікра летючої риби червона5 г
Огірок50 г
Салат з морських водоростей (готовий)30 г
Шпинат20 г
Соус горіхово-гірчичний20 г
Соус з червоного перцю (для декору)0.00 на смак
Додати в список покупок

Холодная закуска з морепродуктів

Продукти, які потрібні для приготування страви

1. Нарізаємо гребінець

2. Розігріваємо в сковороді оливкову олію

3. Перчимо і солимо морепродукти

4. Викладаємо в розігріте масло креветки і обсмажуємо до золотистої скоринки

5. Додаємо гребінець

6. Нарізаємо великими шматочками яйця

7. Кладемо шматочки яєць в миску

8. Нарізаємо тонкими пластинами дайкон

9. Додаємо редис до яйця

10. Додаємо майонез

11. Додаємо ікру (зелену) летючої риби

12. Додаємо морепродукти

13. Перемішуємо

14. Нарізаємо огірок тонкими кружальцями

15. Викладаємо кружечки огірка на тарілку

16. Робимо по краю тарілки візерунок з соусу (червоний болгарський перець перебитий з оливковою олією)

17. Кладемо в миску попередньо ошпарений окропом шпинат

18. Додаємо салат з водоростей

19. Заправляємо салат горіхово-гірчичним соусом

20. Перемішуємо

21. Викладаємо салат з морепродуктами, яйцем і дайконом на кружечки огірка

22. Приминаємо

23. Зверху поміщаємо салат

24. На салат викладаємо ікру летючої риби (червону)

25. Знімаємо форму для салату

Закуска готова! Смачного!

ГОТУЄМО З НАМИ
Салат з морепродуктами: рецепт з фото


Приготування горіхово-гірчичного соусу

Для приготування соусу перебиваємо на блендері горіхи кеш’ю і додаємо до них за смаком французьку зернову гірчицю, мед, оливкова олія і мед. Соус добре збиваємо.


Smachno.ua дякує ресторану «Панорама» і шеф-кухарю Миколаю Осауленко за допомогу в підготовці матеріалу


Материал подготовила Инна Карнаухова, Smachno.ua

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуски із лаваша на Новий рік
Прості закуски на Новий рік 2019
Крок-мадам – рецепт сендвіча
Форшмак овочевий
Цвітна капуста з сиром
Жульєн із риби
Шаурма в сирному лаваші
Буріто з квасолею
Гриби, фаршировані рисом
Страви з лаваша в духовці: ТОП-5 простих рецептів
Грибний жульєн від МастерШеф
Рогалики, фаршировані бринзою з кмином
Цибулеві кільця з кунжутом
Шашлик із крабових паличок у паніровці
Тарталетки — 5 простих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить кальмары, рецепт приготовления кальмаров, рецепт салата с кальмарами, рецепт приготовления салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами, состав салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами
Кальмари — як приготувати на Новий рік
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком