Готуємо коржі такос
Крок 1. Щоб приготувати корж такос змішуємо сухі інгредієнти, яєчний білок і додаємо масло. Поступово додаємо півсклянки води, замішуємо тісто
Крок 2. Розкачуємо тісто в тонкий пласт товщиною 1 мм, вирізаємо виїмкою круглі коржі
Крок 3. Товсту дерев’яну дощечку прямокутної форми загортаємо в фольгу, ставимо її на ребро і поміщаємо зверху коржі: краї коржів повинні звисати по сторонам. Відправляємо коржі випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 7 хвилин
Готуємо начинку
Крок 1. Нарізаємо куряче філе слайсами, натираємо спеціями, обсмажуємо, а потім подрібнюємо
Крок 2. Дрібно нарізаємо болгарський перець, цибулю, часник, авокадо, томат й імбир. Додаємо листя молодого буряка
Крок 3. Змішуємо всі інгредієнти для начинки і добре перемішуємо
Збираємо закуску
Викладаємо начинку в готові коржі такос. Подаємо закуску з заправкою з йогурту, подрібненого кропу, солі й перцю