«Чубастики» («Званый ужин» )


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вареный гребешок200г
Шампиньоны300г
Перец болгарский 1шт
Масло сливочное2ст.л.
Сливки0.50стакан
Соль0по вкусу
Смесь прованских трав0по вкусу

Обжариваем нарезанные кубиками шампиньоны. Через пять минут добавляем нарезанный перец. Потом кладем отваренные гребешки, солим и приправляем прованскими травами. Добавляем сливки и тушим до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Запіканка з сиром
Печінковий паштет на хрустких тостах з білого хліба
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Форшмак з сиром
Закуска Центр всесвіту (Все буде смачно) (відеорецепт)
Манти: рецепт
Млинцеві канапе з мусом із сьомги
Брускетта з помідорами та сиром
Класичний сендвіч з соусом Цезар (фоторецепт)
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Домашня шаурма
Хумус
Сирні грінки з яйцем
Жульєн з куркою і грибами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити