Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Овочевий бульйон | 400 мл | |
Картопля | 1 шт | |
Цибуля-шалот | 1 шт | |
Редиска | 1 шт | |
Лимон | 0.50 шт | |
Масло | 0.50 ст.л. | |
Вершки | 2 ст.л. | |
Перець | за смаком | |
Сіль | за смаком | |
Додати в список покупок
Покроковий рецепт приготування
- У редиски зрізаємо бадилля, подрібнюємо.
- Цибулю і картоплю нарізаємо кубиком.
- У каструлі розтоплюємо масло і обсмажуємо в ньому цибулю з зеленню протягом двох хвилин.
- Додаємо картоплю, перемішуємо.
- Вливаємо бульйон, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.
- Варимо протягом 20 хвилин (до м’якості картоплі). Додаємо сік з половини лимона.
- Нарізаємо редиску тонкими скибочками і маринуємо в суміші лимонного соку і невеликої кількості олії.
- Суп подрібнюємо в блендері до однорідної консистенції.
- Додаємо вершки і варимо ще кілька хвилин.
- Прикрашаємо суп скибочками редиски і свіжої бадиллям.