Як приготувати креветки під часниковим соусом
- Заливаємо креветки окропом, солимо і доводимо їх до кипіння. Після того, як закиплять, варимо ще 5-10 хвилин.
Краще взяти великі креветки - Очищаємо креветки від панцира. Подрібнюємо часник. Розігріваємо на сковороді вершкове масло, додаємо в нього часник і креветки.
- Смажимо креветки близько 2 хвилин – вони повинні придбати рожевий колір.
- Знімаємо креветки з пательні. Солимо, перчимо, додаємо червоний перець і дрібно порізану петрушку. Все перемішуємо.
- Знову викладаємо креветки на сковороду і готуємо ще 1 хвилину.
Подаємо креветки гарячими, поливши часниковим соусом.
Також читайте, як приготувати пасту з креветками.