Складові
- Листкове тісто (готове) – 500 г
- Яблука невеликі – 7 шт
- Варення полуничне – 14 ч.л.
- Яєчний жовток – 2 шт
- Цукрова пудра – за смаком
ГОТУЄМО З НАМИ
Яблучне безе
Як приготувати яблука, запечені у листковому тісті:
- Яблука добре промиваємо і очищаємо від шкірки.
- Розрізаємо на половинки і виймаємо насіння.
- Тісто нарізаємо на квадратики з таким розрахунком, щоб воно могло закрити яблука.
- Яблука фаршируємо варенням і потім кладемо їх отвором вниз на середину квадратика з тіста.
- Защипуємо краї тіста, викладаємо яблука на деко, змащуємо яєчним жовтком і випікаємо до появи золотистої скоринки.
- Готові яблука посипаємо цукровою пудрою.
Яблука, запечені у листковому тісті, готові!