Складові:
- Яблуко – 4 шт
- Яєчний жовток – 2 шт
- Молоко – 50 г
- Цукор – 50 г
- Печиво – 100 г
- Масло вершкове – 25 г
- Сухарі панірувальні – 3 ст.л
ГОТУЄМО З НАМИ
Домашня яблучна пастила – найкращі рецепти
Як приготувати пиріг з яблук та печива:
- Вогнетривку форму змащуємо маслом і посипаємо сухарями.
- На дно посудини рівномірно викладаємо очищені і нарізані яблука.
- Окремо розтираємо жовтки з вершковим маслом та цукром.
- Розтерту суміш вливаємо в молоко і додаємо крихту з печива.
- Все добре перемішуємо.
- Суміш, що утворилася, виливаємо на яблука.
- Запікаємо за максимальної температури протягом 4 хвилин.
- Залишаємо у формі на 5 хвилин, а потім, перевернувши, викладаємо на тарілку.
Пиріг з яблук та печива готовий!