Як правильно засолити оселедець у домашнiх умовах?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

В магазине можно купить малосольную селедку, но ее вкус часто разочаровывает. Поэтому лучше приготовить заготовку для «шубы» и форшмака самостоятельно.

Ингредиенты:

Селедка – 3 шт.

Вода – 2 л

Соль – 240 г

Сахар – 60 г

Душистый черный перец – 8 шт.

Приготовление:

Смешайте все ингредиенты для рассола – поставьте на сильный огонь и доведите до кипения. Прокипятите, а затем охладите рассол. Сельдь помойте, выньте из нее жабры. Положите сельдь в емкость для соления и залейте рассолом, который остыл. Поставьте на сельдь гнет и солите рыбу двое суток.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити