Як приготувати макарони під м’ясним фаршем
Складові:
- яловичий фарш – 500 гр,
- цибуля – 2 шт
- морква – 1 шт
- часник – 2-3 зубчики
- соєвий соус – за смаком
- томатна паста – 1 ст л
- кетчуп – за смаком
Обсмажуємо на сковороді фарш з дрібно нарізаною цибулею. Додаємо всі спеції, солимо і перчимо. У міру випаровування води додаємо її, поки фарш не приготується. За 10 хвилин до готовності додаємо томатну пасту і кетчуп, а відразу перед вимиканням – трохи обсмаженого борошна.
Макарони відварюємо, викладаємо на тарілку і поливаємо соусом з фаршу. Читайте також, як приготувати пасту болоньєзе з овочами.