Персикове варення від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт Алла Ковальчук поділилася рецептом фірмового варення з персиків.

Інгредієнти:

Персики1 кг

Цукор800 г

Вода200 мл

Мигдаль100 г

Лимонна кислота1 ч. л.

CBw2xDPI60A

Спосіб приготування:

Персики розламайте на половинки, видаліть кісточки. Половинки персиків бланшируйте, зніміть шкірку. Зваріть цукровий сироп.

Персики залийте сиропом і дайте настоятися, потім обережно зливайте сироп, знову закип’ятіть і залийте їм персики. Повторіть так три рази. У варення додайте мигдаль і лимонну кислоту. Прокип’ятіть варення 1 хвилину, закрутіть в стерилізовані банки.

Video: Как приготовить персиковое варенье?

Смотрите лучшие рецепты фруктовой консервации от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму