Персикове варення від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулінарний експерт Алла Ковальчук поділилася рецептом фірмового варення з персиків.

Інгредієнти:

Персики1 кг

Цукор800 г

Вода200 мл

Мигдаль100 г

Лимонна кислота1 ч. л.

CBw2xDPI60A

Спосіб приготування:

Персики розламайте на половинки, видаліть кісточки. Половинки персиків бланшируйте, зніміть шкірку. Зваріть цукровий сироп.

Персики залийте сиропом і дайте настоятися, потім обережно зливайте сироп, знову закип’ятіть і залийте їм персики. Повторіть так три рази. У варення додайте мигдаль і лимонну кислоту. Прокип’ятіть варення 1 хвилину, закрутіть в стерилізовані банки.

Video: Как приготовить персиковое варенье?

Смотрите лучшие рецепты фруктовой консервации от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити