Варення з персиків за півгодини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
З соковитих, ніжних і солодких персиків можна зробити шалене варення всього за півгодини! Чим не літня знахідка?
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Персики1 кг
Цукор1 кг
Вода60 г
Додати в список покупок

Як консервувати персики

  1. Миємо та чистимо персики, видаляємо кісточки
  2. Наливаємо в каструлю 60 грамів води і всипаємо 500 грамів цукру. Постійно помішуючи на помірному вогні, доводимо сироп до кипіння
  3. Додаємо 1 кг персиків і варимо вариво 15 хвилин
  4. Після додаємо ще 500 грамів цукру і варимо ще 10 хвилин
  5. Банки з варенням стерилізуємо, закочуємо і ставимо в темне місце.

Варення з персиків готове!

ГОТУЄМО З НАМИ
Консервовані персики (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо