Хлібний кекс з рибою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

хлібний кекс з рибою

батон – 500 г

хек розморожений (філе) – 800 г

сьомга свіжа (філе) – 200 г

яйце – 4 шт.

цибуля – 2 шт.

молоко (2,5%) – 140 мл

сир «пармезан» – 20 г

вершкове масло – 50 г

шампіньйони – 400 г

мариновані огірки – 3 шт.

сир (9%) – 25 г

олія – 100 мл

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 5 г

мускатний горіх – 1 г

куркума – 3 г

Обсмажте до золотистості подрібнену цибулю, викладіть. На цій же пательні обсмажте нарізані кубиком шампіньйони, наприкінці приправте їх чорним меленим перцем. Окремо обсмажте кубики сьомги.

Збийте яйця з молоком та сіллю до однорідності, додайте до грибів. Смажте до готовності яєць (2 шт.). З батона зріжте скоринку, м’якуш покришіть та залийте молоком на 20 хв.

Через м’ясорубку з дрібною решіткою двічі пропустіть філе хека та розмочений у молоці хліб, додайте сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх та сир. Потім додайте збиті яйця (2 шт.), розтоплене вершкове масло, перемішайте фарш та відбийте його.

Дно та борти силіконової форми з отвором вистеліть фаршем (2/3). В середину викладіть шарами дрібно порізані мариновані огірки, цибулю, грибну начинку з омлетом, потім кубики обсмаженої сьомги. Закрийте начинку рибним фаршем, що залишився (1/3). Випікайте 30 хв. за температури 180°С.

Три скибки батона підсушіть у розігрітій до 180°С духовці впродовж 10 хв. Потовчіть на крихту. Змішайте з натертим пармезаном та куркумою.

Через 10 хв. після початку випікання дістаньте кекс з духовки, присипте половиною хлібно-сирної крихти. Ще через 10 хв. – дістаньте кекс, переверніть його на деко з пергаментом та присипте поверхню крихтою, що залишилася. Запікайте кекс ще 10 хв. до рум‘яності.

 

Video: Как приготовить хлебный кекс с рыбой?

Смотрите рецепт хлебного кекса с рыбой на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму