Хлібний кекс з рибою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

хлібний кекс з рибою

батон – 500 г

хек розморожений (філе) – 800 г

сьомга свіжа (філе) – 200 г

яйце – 4 шт.

цибуля – 2 шт.

молоко (2,5%) – 140 мл

сир «пармезан» – 20 г

вершкове масло – 50 г

шампіньйони – 400 г

мариновані огірки – 3 шт.

сир (9%) – 25 г

олія – 100 мл

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 5 г

мускатний горіх – 1 г

куркума – 3 г

Обсмажте до золотистості подрібнену цибулю, викладіть. На цій же пательні обсмажте нарізані кубиком шампіньйони, наприкінці приправте їх чорним меленим перцем. Окремо обсмажте кубики сьомги.

Збийте яйця з молоком та сіллю до однорідності, додайте до грибів. Смажте до готовності яєць (2 шт.). З батона зріжте скоринку, м’якуш покришіть та залийте молоком на 20 хв.

Через м’ясорубку з дрібною решіткою двічі пропустіть філе хека та розмочений у молоці хліб, додайте сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх та сир. Потім додайте збиті яйця (2 шт.), розтоплене вершкове масло, перемішайте фарш та відбийте його.

Дно та борти силіконової форми з отвором вистеліть фаршем (2/3). В середину викладіть шарами дрібно порізані мариновані огірки, цибулю, грибну начинку з омлетом, потім кубики обсмаженої сьомги. Закрийте начинку рибним фаршем, що залишився (1/3). Випікайте 30 хв. за температури 180°С.

Три скибки батона підсушіть у розігрітій до 180°С духовці впродовж 10 хв. Потовчіть на крихту. Змішайте з натертим пармезаном та куркумою.

Через 10 хв. після початку випікання дістаньте кекс з духовки, присипте половиною хлібно-сирної крихти. Ще через 10 хв. – дістаньте кекс, переверніть його на деко з пергаментом та присипте поверхню крихтою, що залишилася. Запікайте кекс ще 10 хв. до рум‘яності.

 

Video: Как приготовить хлебный кекс с рыбой?

Смотрите рецепт хлебного кекса с рыбой на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
заморозить клубнику, как заморозить клубнику, заморозить клубнику на зиму, как правильно заморозить клубнику, как заморозить клубнику на зиму
Як заморозити полуницю
заливной пирог с клубникой и сметаной
Заливний пиріг з полуницею і сметаною