Рулетні тістечка від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ліза Глинська розповіла, як приготувати вишукані та неперевершені рулетні тістечка з кавовим кремом.

Інгредієнти:

згущене молоко – 400 г

яйця – 2 шт. + 3 жовтки

сіль – 2 г

сода – 1/3 ч. л.

сік лимона – 1/3 ч. л.

борошно – 175 г

вершкове масло – 50 г

розчинна кава – 2 ч. л.

молоко – 300 мл

крохмаль – 15 г

цукор – 20 г

молочний шоколад – 30 г

желатин – 5 г

0L2A98591Приготування:

Приготуйте таке ж тісто, як для рулету на згущеному молоці. Тільки разом з яйцями додайте до тіста каву, заварену в 1 ст. л. води. Спечіть корж і скрутіть рулет так само, як і рулет на згущеному молоці.

Приготуйте крем. Желатин залийте 2 ст. л. води кімнатної температури. Залиште на 10 хвилин. Молоко і каву нагрійте в сотейнику.

Жовтки розітріть з цукром, борошном і крохмалем та додайте їх у сотейник.

Перемішайте, доведіть до кипіння та проваріть упродовж хвилини. Зніміть їх з вогню та накрийте харчовою плівкою.

Поставте суміш у холодильник на 30 хвилин. Вершкове масло збийте до пишності, змішайте з кремом і знову збийте.

Розкрутіть рулет і змастіть корж кремом товщиною 2 мм. Знову скрутіть рулет.

Розріжте його впоперек на 8 частин. Переверніть тістечка, викладіть на блюдо та прикрасьте кремом. Поставте в холодильник на годину.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму