Як правильно ліпити хачапурі?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Мікаель Ароян уже розповідав, як приготувати тісто для хачапурі та три начинки (сирну, м'ясну та квасолеву). А тепер метр східної кухні поділився секретами правильного формування справжніх хачапурі

Як ліпити хачапурі

  1. Із тіста зробіть круглий коржик.
  2. Із начинки сформуйте кульки та викладіть їх у центр пласта. Защипніть тісто навколо начинки в мішечок.
  3. Форму присипте борошном.
  4. Руками розподіліть корж по всій формі. Перекладіть його в форму швом вниз.
  5. Змастіть хачапурі яйцем і присипте тертим сиром.
  6. Випікайте 7 хвилин при температурі 220 ° C. Готові хачапурі змастіть топленим вершковим маслом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Вихідні по-грузинськи: готуємо хінкалі, хачапурі, пхалі

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Рецепт: відкритий грибний пиріг


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці