Як правильно ліпити хачапурі?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Микаэль Ароян уже рассказывал, как приготовить тесто для хачапури и три начинки (сырную, мясную и фасолевую). А теперь мэтр восточной кухни поделился секретами правильно формирования настоящих хачапури.

hachapuri2Из теста сделайте круглую лепешку. Из начинки сформируйте шарики и выложите их в центр пласта. Защипните тесто вокруг начинки в мешочек.

Форму присыпьте мукой. Руками распределите корж по всей форме. Переложите его в форму швом вниз. Смажьте хачапури яйцом и присыпьте тертым сыром.

Выпекайте 7 минут при температуре 220°C. Готовые хачапури смажьте топленым сливочным маслом.

Читайте также: Аджарские хачапури рецепт

Video: Как правильно лепить хачапури?

Смотрите рецепты восточной кухни от Микаэля Арояна на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити