Пиріг з капустою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Навчимо вас готувати пухкий, пористий, з рум'яною і маслянистою скоринкою, невимовно ароматний і ситний бабусин пиріг з капустою.

Як приготувати пиріг з капустою

Інгредієнти:

Для заливного тіста:

  • кефір – 375 мл;
  • вершкове масло – 100 г;
  • борошно – 320-400 г;
  • сода – 1 ч. л. (без гірки);
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – ½ ч. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • кукурудзяне борошно – 30 г;
  • кріп – 5 гілочок;
  • петрушка – 5 гілочок;
  • часник – 1 зубчик;
  • чорний мелений перець – дрібка;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.

 

Для начинки:

  • капуста – 500 г;
  • молоко – 200 мл;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль – 1/3 ч. л.;
  • чорний мелений перець – ¼ ч. л.;
  • мелений мускатниий горіх – ¼ ч. л.;
  • олія для смаження – 2-3 ст. л.

 

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку. Капусту наріжте на квадратики 1,5х1,5 см. Відваріть її в молоці протягом 5 хвилин. Висипте на сито, щоб стекло молоко.
  2. Подрібніть цибулю і підсмажте на олії. Додайте капусту, сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх і тушкуйте на повільному вогні 7 хвилин.
  3. Відваріть круто яйця. Натріть на крупній тертці і змішайте з готовою капустою.
  4. Приготуйте тісто. Яйця збийте з цукром і додайте м’яке вершкове масло.
  5. Підігрійте кефір до температури тіла, посоліть і змішайте з яєчно-масляною сумішшю. Борошно змішайте з содою, просійте на тісто і місіть до однорідності.
  6. Форму змастіть вершковим маслом і посипте кукурудзяною мукою. Вилийте на неї половину тіста та посипте начинкою. Залийте її тістом, що залишилося.
  7. Випікайте пиріг 35-40 хвилин при температурі 180 ° С.
  8. Підготуйте суміш із олії, часнику, солі і перцю. Змастіть нею готовий гарячий пиріг і посипте зеленню.

ГОТУЄМО З НАМИ
Пироги з капустою: 5 рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо