Пиріг з капустою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Навчимо вас готувати пухкий, пористий, з рум'яною і маслянистою скоринкою, невимовно ароматний і ситний бабусин пиріг з капустою.

Як приготувати пиріг з капустою

Інгредієнти:

Для заливного тіста:

  • кефір – 375 мл;
  • вершкове масло – 100 г;
  • борошно – 320-400 г;
  • сода – 1 ч. л. (без гірки);
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – ½ ч. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • кукурудзяне борошно – 30 г;
  • кріп – 5 гілочок;
  • петрушка – 5 гілочок;
  • часник – 1 зубчик;
  • чорний мелений перець – дрібка;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.

 

Для начинки:

  • капуста – 500 г;
  • молоко – 200 мл;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль – 1/3 ч. л.;
  • чорний мелений перець – ¼ ч. л.;
  • мелений мускатниий горіх – ¼ ч. л.;
  • олія для смаження – 2-3 ст. л.

 

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку. Капусту наріжте на квадратики 1,5х1,5 см. Відваріть її в молоці протягом 5 хвилин. Висипте на сито, щоб стекло молоко.
  2. Подрібніть цибулю і підсмажте на олії. Додайте капусту, сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх і тушкуйте на повільному вогні 7 хвилин.
  3. Відваріть круто яйця. Натріть на крупній тертці і змішайте з готовою капустою.
  4. Приготуйте тісто. Яйця збийте з цукром і додайте м’яке вершкове масло.
  5. Підігрійте кефір до температури тіла, посоліть і змішайте з яєчно-масляною сумішшю. Борошно змішайте з содою, просійте на тісто і місіть до однорідності.
  6. Форму змастіть вершковим маслом і посипте кукурудзяною мукою. Вилийте на неї половину тіста та посипте начинкою. Залийте її тістом, що залишилося.
  7. Випікайте пиріг 35-40 хвилин при температурі 180 ° С.
  8. Підготуйте суміш із олії, часнику, солі і перцю. Змастіть нею готовий гарячий пиріг і посипте зеленню.

ГОТУЄМО З НАМИ
Пироги з капустою: 5 рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)