Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сергій Калінін розповів тренеру Ігорю Обухівському всі секрети приготування тушкованого кролика, а також рулету з кролика і індички. До речі, страви з кролика на Новий рік сподобаються вашим рідним і друзям!

Кролик, тушкований під сметаною

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Кролик (цілий) – 1,5 кг
  • Сметана – 400 г
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Лимон – 1 шт.
  • Оливкова олія (рафінована) – за смаком
  • Свіжий розмарин – 3 гілочки
  • Винний оцет – 2 ст. л.
  • Біле сухе вино – 100 мл
  • Лавровий лист – 3 листочка
  • Шавлія – ​​2 листочка
  • Чебрець – 2 листочка
  • Перець, сіль – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Зрізаємо з кролика верхню білу плівку, ділимо тушку на шматочки за допомогою ножа.
  2. Маринуємо м’ясо: наливаємо в посуд зі шматочками кролика холодну воду, видавлюємо сік лимона і додаємо винний оцет, лавровий лист, сіль, перець, гілочку розмарину. Маринуємо 1 годину.
  3. Потім дістаємо шматочки кролика з маринаду, просушуємо сухим рушником.
  4. Розігріваємо пательню з оливковою олією. Зубчики часнику розчавлюємо ножем і обсмажуємо на пательні. Через кілька хвилин дістаємо часник. На цій олії обсмажуємо шматочки кролика до утворення золотистої скоринки.
  5. Нарізаємо цибулю півкільцями й обсмажуємо в олії, в якій смажився кролик. Виливаємо в лук вино і даємо випаруватися.
  6. Шматочки обсмаженого кролика викладаємо в каструлю з товстим дном, ставимо на вогонь, заливаємо сумішшю цибулі і вина. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися 30 хвилин.
  7. Через півгодини в сметану додаємо 2 ст. л. соку кролика з каструлі, розмішуємо і виливаємо на кролика. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися ще 30 хвилин. За десять хвилин до кінця приготування додаємо шавлію, чебрець і розмарин.

Теплий салат з кролика

ІНГРЕДІЄНТИ

  • М’ясо кролика – 2 філе, 2 шматочки животика
  • Фарш індички – 1 філе
  • Вершки – 50 г
  • Фісташки – 30 г
  • Морква – 1 шт.
  • Свіжий розмарин – 2 гілочки
  • Листя салату – 1 пучок
  • Помідори черрі – 3 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Готуємо начинку для рулетів. Робимо фарш з м’яса кролика (2 шматочки животика) й індички за допомогою блендера. Солимо, перчимо, додаємо яйце. Все перемішуємо. Очищені фісташки подрібнюємо ножем і додаємо в фарш. Вливаємо вершки. Перемішуємо.
  2. Філе кролика відбиваємо, в середину викладаємо фарш і брусочки моркви. Загортаємо рулетом. На фольгу викладаємо свіжий розмарин, рулет загортаємо. Аналогічно робимо рулет з другого філе. Ставимо рулети в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
  3. На тарілку викладаємо листя салату, часточки помідорів чері, скроплюємо соком лимона.
  4. Тонко нарізаємо готові рулети слайсами і викладаємо в листя салату з помідорами.

Читайте також: 3 кращі страви з курки на Новий рік 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019