Капкейки від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Тетяна Литвинова вчить актрису Оксану Сташенко готувати ніжні, смачні капкейки і розкриває секрети приготування мастики та крему для них!

Класичні капкейки

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Цукрова пудра – 200г
  • Борошно вищого сорту – 200г
  • Вершкове масло – 200г
  • Сметана 20% – 100г
  • Яйця – 2 шт
  • Розпушувач – 1,5 ч.л.
  • Ванільний цукор-1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Збиваємо масло кімнатної температури з цукровою пудрою до стану крему. Додаємо туди яйця і ретельно вимішуємо. Потім виливаємо туди сметану і ще раз добре перемішуємо
  2. Просіваємо в миску борошно, змішане з розпушувачем і ванільним цукром, замішуємо тісто до повної однорідності. Заповнюємо формочки для випікання отриманим тістом, ставимо в холодну духовку і випікаємо при 170 С

Для отримання другого виду капкейків в тісто просто додаємо подрібнений шоколад і цедру апельсина. І ставимо в духовку при тих же умовах. Час випікання капкейків 25-30хв

Готуємо масляний крем

  1. Для приготування масляного крему беремо вершкове масло, цукрову пудру, молоко і ванільний цукор
  2. Масло збиваємо з пудрою і ванільним цукром. Коли вийде пружна однорідна маса, додаємо молоко і продовжуємо збивати близько 3 хвилин
  3. Крем робимо різних кольорів, використовуючи натуральні барвники

Готуємо мастику

Для приготування кондитерської мастики знадобиться:

  • цукрова і ванільна пудра
  • швидкорозчинний желатин
  • лимонний сік
  • рослинна олія
  • яєчний білок
  • вода
  1. Желатин розтоплюємо на водяній бані, охолоджуємо і додаємо лимонний сік, рослинне масло і білок
  2. Цукрову пудру просіюємо, вливаємо в неї желатинову суміш і вимішуємо до отримання однорідної маси
  3. Поступово по краплині додаємо барвники. Скачуємо кульки з готової кольорової мастики, загортаємо в харчову плівку і залишаємо на 15 хвилин
  4. Потім розгортаємо мастику товщиною близько 3 мм і вирізаємо з неї за допомогою спеціальних формочок фігурки
  5. Прикрашаємо готові капкейки кремом і фігурками з мастики
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік