Бурякові деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів
Татьяна Литвинова

Переглянути відгуки

Деруни бувають не тільки картопляними, але й буряковими! Незвичний рецепт від кулінарного експерта Тетяни Литвинової

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти

Буряк – 400-500 г
Яйце – 1 шт
Часник – 1 зубчик
Борошно – 4-5 ст.л.
Сіль – 1/2 ч.л.

Як готувати

1. Зварений або запечений буряк натираємо на крупній тертці.

2. Додаємо яйце, дрібно нарізаний часник, борошно й сіль. Перемішуємо.

3. Викладаємо на сковороду з добре розігрітим маслом. Обсмажуємо бурякові деруни близько 2 хвилин з кожного боку.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)
Вареники з ягодами від Миколи Тищенка
Вареники від Алли Ковальчук і Володимира Бойко (Все буде смачно)
Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)
Торт П’яна вишня від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Гаспачо — рецепт від Сергія Калініна і Михайла Присяжнюка (Все буде смачно)
Сметанник від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Печінковий торт від Алли Ковальчук та Ольги Метельської (Все буде смачно)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити