Бурякові деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Деруни бувають не тільки картопляними, але й буряковими! Незвичний рецепт від кулінарного експерта Тетяни Литвинової

Інгредієнти

Буряк – 400-500 г
Яйце – 1 шт
Часник – 1 зубчик
Борошно – 4-5 ст.л.
Сіль – 1/2 ч.л.

Як готувати

1. Зварений або запечений буряк натираємо на крупній тертці.

2. Додаємо яйце, дрібно нарізаний часник, борошно й сіль. Перемішуємо.

3. Викладаємо на сковороду з добре розігрітим маслом. Обсмажуємо бурякові деруни близько 2 хвилин з кожного боку.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький