Як приготувати шоколадний кекс з рідкою начинкою
- Шоколад ламаємо на шматочки. До шоколаду додаємо масло.
- Шоколад з маслом ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення. Охолоджуємо.
- Яйця збиваємо з цукром. Додаємо шоколад з маслом, перемішуємо. Додаємо борошно, обережно перемішуємо (тісто не повинно бути сильно густим, воно повинно важко спадати з ложки).
- Форми змащуємо маслом. Посипаємо їх какао або борошном. Викладаємо тісто, заповнюючи формочки на 2/3.
- Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо від 5 до 10 хвилин.
- Готові кекси трохи охолоджуємо, потім обережно перевертаємо на тарілку.
Шоколадний кекс з рідкою начинкою готовий! Подаємо теплим!