Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Абрикосове морозиво на будь-який смак: з медом, коньяком, заморожений фруктовий лід. Насолоджуйтеся яскравими соковитими абрикосами на повну!
Зберегти в кулінарну книгу

Абрикосове морозиво з медом

Інгредієнти:

  • Абрикоси – 400 г;
  • Вершки – 600 мл;
  • Мед – 5 ст. л.

Абрикоси розрізаємо навпіл і очищаємо їх від кісточок.

Перекладаємо фрукти в чашу блендера, додаємо до них інші інгредієнти. Ретельно збиваємо все компоненти.

Отриману масу розливаємо по формах і відправляємо на 3 години в морозилку.

Абрикосове морозиво з коньяком

Інгредієнти:

  • Абрикоси – 350 г;
  • Коньяк – 100 мл;
  • Вода – 0,5 склянки;
  • Яйце – 1 шт .;
  • Молоко – 1 склянка;
  • Вершки – 150 г;
  • Цукор – 1 ч. л.;
  • Ваніль – за смаком

Вимиваємо абрикоси, очищаємо від кісточок, ріжемо на дрібні шматочки.

Перекладаємо абрикоси в спеціальну ємність, додаємо коньяк і воду, варимо 15 хвилин.

Знімаємо суміш з вогню і відправляємо в холодильник.

Тим часом збиваємо в блендері яйця разом з цукром, ваніліном і молоком на середній швидкості. Всі інгредієнти повинні добре перемішатися.

Вливаємо в чашу блендера абрикосове пюре і ще раз перемішуємо. Після цього додаємо вершки і збиваємо компоненти морозива на низькій швидкості приблизно 5 хвилин. Відправляємо в холодильник на 3 години.

Фруктовий лід з абрикосами

Інгредієнти:

  • Абрикоси – 500 г;
  • Вода – 100 мл;
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.;
  • Лимонний сік – 1 ст. л.

Промиваємо абрикоси, очищаємо від кісточок.
У блендері збиваємо абрикоси в фруктову кашку. Отриману масу перетремо через сито.
В очищеній воді розмішуємо цукрову пудру до повного розчинення.
З’єднуємо сироп разом з абрикосовим пюре і добре перемішуємо. Кількість цукру і лимонного соку залежить від вашого смаку.
Розливаємо абрикосове пюре по формах, вставляємо палички і відправляємо в морозилку.

Замість спеціальних формочок можна використовувати маленькі одноразові стаканчики.

Перед подачею потримайте морозиво під струменем теплої води, щоб формочки легко знімалися.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік