Avatar

Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Абрикосове морозиво на будь-який смак: з медом, коньяком, заморожений фруктовий лід. Насолоджуйтеся яскравими соковитими абрикосами на повну!
Зберегти в кулінарну книгу

Абрикосове морозиво з медом

Інгредієнти:

  • Абрикоси – 400 г;
  • Вершки – 600 мл;
  • Мед – 5 ст. л.

Абрикоси розрізаємо навпіл і очищаємо їх від кісточок.

Перекладаємо фрукти в чашу блендера, додаємо до них інші інгредієнти. Ретельно збиваємо все компоненти.

Отриману масу розливаємо по формах і відправляємо на 3 години в морозилку.

Абрикосове морозиво з коньяком

Інгредієнти:

  • Абрикоси – 350 г;
  • Коньяк – 100 мл;
  • Вода – 0,5 склянки;
  • Яйце – 1 шт .;
  • Молоко – 1 склянка;
  • Вершки – 150 г;
  • Цукор – 1 ч. л.;
  • Ваніль – за смаком

Вимиваємо абрикоси, очищаємо від кісточок, ріжемо на дрібні шматочки.

Перекладаємо абрикоси в спеціальну ємність, додаємо коньяк і воду, варимо 15 хвилин.

Знімаємо суміш з вогню і відправляємо в холодильник.

Тим часом збиваємо в блендері яйця разом з цукром, ваніліном і молоком на середній швидкості. Всі інгредієнти повинні добре перемішатися.

Вливаємо в чашу блендера абрикосове пюре і ще раз перемішуємо. Після цього додаємо вершки і збиваємо компоненти морозива на низькій швидкості приблизно 5 хвилин. Відправляємо в холодильник на 3 години.

Фруктовий лід з абрикосами

Інгредієнти:

  • Абрикоси – 500 г;
  • Вода – 100 мл;
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.;
  • Лимонний сік – 1 ст. л.

Промиваємо абрикоси, очищаємо від кісточок.
У блендері збиваємо абрикоси в фруктову кашку. Отриману масу перетремо через сито.
В очищеній воді розмішуємо цукрову пудру до повного розчинення.
З’єднуємо сироп разом з абрикосовим пюре і добре перемішуємо. Кількість цукру і лимонного соку залежить від вашого смаку.
Розливаємо абрикосове пюре по формах, вставляємо палички і відправляємо в морозилку.

Замість спеціальних формочок можна використовувати маленькі одноразові стаканчики.

Перед подачею потримайте морозиво під струменем теплої води, щоб формочки легко знімалися.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці