Як приготувати бананові панкейки
- Яйце збиваємо з цукром і сіллю. Додаємо масло та молоко. Ще раз збиваємо.
- Банан подрібнюємо (розминаємо виделкою, блендером або дрібно нарізаємо) і додаємо до яєчно-молочної суміші.
- В окрему ємність просіюємо борошно.
- Змішуємо яєчно-молочну суміш з борошном і розпушувачем до однорідності.
- Готове тісто ставимо в холодильник на 30 хвилин.
- Смажимо без масла, на помірному вогні, під кришкою десь 2 хвилини з одного боку (як тільки з’являться і почнуть лопатися бульбашки — перевертаємо) і близько 1 хвилини з іншого.
Подаємо бананові панкейки теплими зі згущеним молоком, кленовим сиропом, бананами або збитими вершками