Пончики Донатс з кокосовою стружкою
Інгредієнти:
- борошно – 400 г ;
- свіжі дріжджі – 30 г;
- молоко (2,5%) – 250 мл;
- вершкове масло – 40 г;
- яйця – 2 шт.;
- цукрова пудра – 250 г;
- лимон – 1 шт.;
- кокосова стружка – 60 г;
- кондитерська посипка – 100 г.
Спосіб приготування
Приготуйте тісто: нагрійте молоко до 40 С °, додайте дріжджі, сіль і цукор, перемішайте. Потім додайте жовтки та половину борошна, ще раз перемішайте. Продовження покрокового рецепта читайте тут.
Лимонні пончики
Інгредієнти:
- вершкове масло – 60 г;
- розпушувач – 1 ст. л.;
- молоко – 1 склянка;
- яйця – 2 шт.;
- лимон – 2 шт.;
- борошно – 2,5 склянки.
Спосіб приготування
В окремому посуді розчиняємо в молоці цукор і сіль. Злегка збиваючи, поступово додаємо яйця і лимонну цедру. В іншу миску просіваємо борошно та розпушувач. Поступово додаємо масло. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Пончики з фруктами
Інгредієнти:
- борошно – 250 г;
- дріжджі – 0,5 ч. л.;
- олія рослинна;
- яєчний білок – 1 шт.;
- фрукти – 400 г;
- цукрова пудра – за смаком.
Спосіб приготування
Просіяне борошно насипаємо в миску, робимо заглиблення і вливаємо олію. Дріжджі розводимо в 1/4 склянці теплої води та додаємо в борошно. Продовження рецепта читайте тут.
Яблучні пончики з карамельним соусом
Інгредієнти:
- яблука – 3 шт.;
- борошно – 300 г;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 200 г;
- розпушувач – 5 г;
- кориця – 2 г;
- ванільний цукор – 8 г;
- вершки (33%) – 100 мл.
Спосіб приготування
Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю і корицею. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор і масло. З’єднайте борошно з яєчною сумішшю. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Сирні пончики
Інгредієнти:
- кисломолочний сир — 250 г;
- яйця — 2 шт.;
- цукор – 3,5 ст. л.;
- сіль – 3 г;
- сода – 1/2 ч. л.;
- борошно — 6 ст. л.
Спосіб приготування
Перетріть сир. Збийте яйця з цукром до однорідності та додайте солі. Змішайте збиті яйця з сирною масою. Додайте соди та перемішайте. Продовження рецепта читайте тут.