Десерт Тірамісу: 5 рецептів на будь-який смак

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиІталійська кухня
У цій добірці найрізноманітніші рецепти популярного італійського десерту: класичний, з вершками, низькокалорійний, без яєць і навіть з гарбузом!
Зберегти в кулінарну книгу

Тірамісу: класичний рецепт

Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.;
  • маскарпоне – 500 г;
  • цукор – 150 г;
  • печиво Савоярді – 250 г;
  • еспресо – 300 мл;
  • какао-порошок – 1 ст. л.;
  • коньяк – 30 мл.

 

Спосіб приготування

Заварюємо міцний еспресо та залишаємо холонути. Відокремлюємо білки від жовтків, білки прибираємо в холодильник — вони знадобляться пізніше. Продовження рецепта читайте тут.

Тірамісу з вершками

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • сир Маскарпоне – 350 г;
  • мелена кава – 50 г;
  • ром – 40 мл;
  • вершки – 250 мл;
  • цукрова пудра з ваніллю – 30 г;
  • печиво Савоярді – 200 г;
  • какао – 30 г.

 

Спосіб приготування

Заварюємо міцну каву з 50 г кави та 350 мл води й охолоджуємо її, додаємо ром або коньяк.
У жовтки додаємо цукор і збиваємо на водяній бані, поки вони не стануть світлими та густими. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Низькокалорійний Тірамісу

Інгредієнти:

  • борошно – 115 г;
  • яйця – 4 шт;
  • ванільний цукор – 1 ч. л.;
  • нежирний кисломолочний сир – 250 г;
  • вершки 10% – 70 мл;
  • міцна кава – 100 мл;
  • какао – за смаком.

 

Спосіб приготування

Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в легку піну разом з дрібкою солі. Поступово додаємо цукор, дрібку ванільного цукру та збиваємо в міцну піну. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Тірамісу без яєць

Інгредієнти:

  • вершки 33% – 150-200 мл;
  • сир Маскарпоне – 500 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • печиво Савоярді – 16-18 шт.;
  • кава – 180-200 мл;
  • лікер Амаретто – 1-2 ст. л.

 

Спосіб приготування

Дістаємо вершки 30-33% жирності з холодильника та виливаємо їх у попередньо охолоджену ємність. Збиваємо вершки, потроху додаючи в них цукрову пудру. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Тірамісу із гарбуза

Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • вершки 30% – 250 мл;
  • вівсяні пластівці – 100 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • гарбуз – 200 г.

 

Спосіб приготування

Гарбуз очищуємо від шкірки, нарізаємо великими шматочками, викладаємо на фольгу, посипаємо цукром, загортаємо та запікаємо при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
На всі випадки життя: 5 рецептів торта Наполеон

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці