Як приготувати Тірамісу з вершками
- Заварюємо міцну каву з 50 грам кави і 350 мл води і охолоджуємо її, додаємо ром або коньяк.
- У жовтки додаємо цукор і збиваємо на водяній бані, поки вони не стануть світлими і густими. Знімаємо і продовжуйте збивати, поки маса не охолоне.
- Розминаємо вершковий сир маскарпоне, додаємо до нього жовтки і перемішуємо до однорідності.
ГОТУЄМО З НАМИ
Як зробити крем для торта Тірамісу? - Дуже холодні жирні вершки збиваємо з цукровою пудрою до отримання густої стійкої консистенції.
- З’єднуємо вершки з жовтково-сирною сумішшю рухами від низу до верху.
- У форму висотою 8-10 см викладаємо крем шаром товщиною 1,5-2 см.
- Зверху викладаємо савоярді, яке перед цим змочуємо в каву з двох сторін.
Ставимо Тірамісу в холодильник на 5 годин, а краще на ніч. Подаємо Тірамісу охолодженим.