Пиріг з полуницею, ревенем та м’ятою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Смачний, швидкий і простий пиріг з полуниці й ревеню, на який ви витратите мінімум зусиль і отримаєте максимум задоволення
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершкове масло200 г
Полуниця200 г
Ревінь200 г
М'ята20 г
Розпушувач2 ч.л.
Яйця3 шт.
Борошно2 склянки
Цукрова пудра1.5 склянки
Цукор0,5 склянки
Екстракт ванілі за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування пирога з полуницею, ревенем та м’ятою

ГОТУЄМО З НАМИ
Заливний пиріг з полуницею і сметаною

  1. Готуємо крамбл. Змішуємо цукор (0,5 склянки), щіпку солі і нарізане невеликим кубиком вершкове масло (100 г).
  2. Додаємо борошно (1,2 склянки) і добре перетираємо суміш пальцями, щоб вийшла крихта.
  3. Відправляємо посипку в холодильник, поки будемо готувати все інше.
  4. Готуємо начинку. Ревінь нарізаємо невеликими шматочками, полуницю розрізаємо на 4 частини, м’яту подрібнюємо.
  5. У мисці збиваємо розм’якшене масло (100 г) з цукровою пудрою.
  6. Додаємо яйця і знову добре збиваємо.
  7. Всипаємо борошно (0,5 склянки), розпушувач, дрібку солі, перемішуємо, щоб тісто стало однорідним і додаємо ванільний екстракт, ревінь, полуницю і м’яту.
  8. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї тісто і посипаємо крихтою.
  9. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці 50 хвилин (він повинен підрум’янитися зверху).
  10. Готовий пиріг охолоджуємо в формі, нарізаємо на шматочки і подаємо.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)
Смачно і корисно: рецепти десертів з буряка
Молочна мастика
Глазуровані пончики (Все буде добре)
Пісочне тісто

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)