Пиріг з полуницею, ревенем та м’ятою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Смачний, швидкий і простий пиріг з полуниці й ревеню, на який ви витратите мінімум зусиль і отримаєте максимум задоволення
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершкове масло200 г
Полуниця200 г
Ревінь200 г
М'ята20 г
Розпушувач2 ч.л.
Яйця3 шт.
Борошно2 склянки
Цукрова пудра1.5 склянки
Цукорсклянки
Екстракт ваніліза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування пирога з полуницею, ревенем та м’ятою

ГОТУЄМО З НАМИ
Заливний пиріг з полуницею і сметаною

  1. Готуємо крамбл. Змішуємо цукор (0,5 склянки), щіпку солі і нарізане невеликим кубиком вершкове масло (100 г).
  2. Додаємо борошно (1,2 склянки) і добре перетираємо суміш пальцями, щоб вийшла крихта.
  3. Відправляємо посипку в холодильник, поки будемо готувати все інше.
  4. Готуємо начинку. Ревінь нарізаємо невеликими шматочками, полуницю розрізаємо на 4 частини, м’яту подрібнюємо.
  5. У мисці збиваємо розм’якшене масло (100 г) з цукровою пудрою.
  6. Додаємо яйця і знову добре збиваємо.
  7. Всипаємо борошно (0,5 склянки), розпушувач, дрібку солі, перемішуємо, щоб тісто стало однорідним і додаємо ванільний екстракт, ревінь, полуницю і м’яту.
  8. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї тісто і посипаємо крихтою.
  9. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці 50 хвилин (він повинен підрум’янитися зверху).
  10. Готовий пиріг охолоджуємо в формі, нарізаємо на шматочки і подаємо.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Тости з ягодами
Ягідне желе: рецепт приготування
Чорничні капкейки
Бріош (Все буде смачно)
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти
Шоколадна піца з ягодами
Торт без випічки з сиром і печивом
Ягідне просочення для бісквіта: ТОП-3 рецепти
Шоколадний торт з вишнею
Бісквіт: рецепт в 3 кроки
Вишневе клафуті (Все буде добре, відеорецепт)
Як зробити звичайний бісквіт: 3 простих рецепта
Як приготувати Тірамісу з вершками?
Як приготувати тісто для кексів?
Малиновий пиріг з заварним кремом (фото)
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти