Маковий кекс (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Розкішний маковий кекс в шоколадній глазурі - смачний, м'який і не черствіє цілі 2 тижні!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вершкове масло150г
Волоські горіхи200г
Шоколад5г
Цукорг
Борошно100г
Ізюм200г
Мак100г
Ванільний цукор140г
Вершкове масло (для глазурі)10г
Яйця170шт
Розпушувач40ч.л.
Водка1ст.л.
Молоко2за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати маковий кекс: покроковий рецепт

Яйця злегка збиваємо з цукром і ванільним цукром

Просіяне борошно і мак по 1 столовій ложці додаємо до яєць, постійно перемішуючи тісто

Додаємо розпушувач. Розтоплюємо вершкове масло і разом з горілкою додаємо в тісто

Форму для кексу змащуємо вершковим маслом (якщо ви використовуєте прямокутну форму, то денце потрібно вистелити пергаментом)

Ізюм змішуємо з борошном і в останній момент додаємо в тісто

Викладаємо тісто в підготовлену форму і випікаємо в розігрітій до 170 ° С духовці протягом 50 хвилин. Готовність кексу перевіряємо дерев’яною паличкою: якщо вона виходить з тіста сухою, кекс готовий. Після залишаємо кекс на 10 хвилин у формі, а потім виймаємо і змащуємо глазур’ю.

Готуємо глазур

  1. Шоколад розтоплюємо на паровій бані
  2. Змішуємо з розтопленим вершковим маслом (40 г)
  3. Вливаємо молоко. Кількість визначаємо на око: консистенція глазурі повинна бути досить щільною, щоб вона добре трималася на кексі

Як приготувати маковий кекс: відеорецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Безе
Празький торт – рецепт приготування
Заварний пиріг Карпатка
Бите скло — рецепт торта
Торт «Червоний оксамит» (фоторецепт)
Налисники з сиром
Бісквітний торт з полуницею
Сирна запіканка з маком і яблуками
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею