Ягідне желе: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Елегантне ягідне желе від шеф-кухаря Надії Стрілець яскраве, солодке, соковите, як і літні дні
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яблучний сік140 г
Цукор21 г
Желатин5 г
Малина20 г
Ожина20 г
М'ята3 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування ягідного желе

  1. Кладемо цукор в яблучний сік і коли цукор розчиниться, додаємо желатин.
  2. Нагріваємо суміш до повного розчинення желатину, а після наливаємо частину желе в стакан.
  3. Кладемо ожину, малину, листочок м’яти і ставимо желе на холод. Коли желе трохи застигне, додаємо ще порцію желе і ягід і ставимо на холод до застигання.
  4. Готове желе подаємо на стіл в склянках.

Тонкощі приготування ягідного желе від шеф-кухаря Надії Стрілець

  1. Якщо для приготування желе ви використовуєте желатин в порошку, то спочатку його потрібно замочити і залишити на 30 хвилин до набухання. Потім зайва рідина зливається, желатин розчиняється на водяній бані і тоді вже вводиться в желе.
  2. Замість свіжих ягід можна взяти заморожені.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка
Яблучне безе
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Лимонний кекс
Печиво-коржики з маком на Маковія
Смачний рулет з маком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький