Імбирне печиво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



мбирне печиво, спечене за цим рецептом, нікого не залишить байдужим!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Борошно2склянки
Імбир (корінь)2шт
Розпушувач (пакетик)0.50шт
Масло вершкове100г
Цукор1склянка
Яйце1шт
Гвоздика5шт
Кориця молота1ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати імбирне печиво

Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем. Додаємо дрібно натертий імбир, корицю і подрібнену гвоздику.

Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з цукром, додаємо яйце і підготовлене борошно. Замішуємо тісто.

На посипаний борошном стіл кладемо тісто, розкочуємо його і за допомогою склянки вирізаємо кружечки.

На змащене маслом і посипане борошном деко викладаємо печиво.

Випікаємо в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 25-30 хвилин.

Читайте також: Вівсяне печиво (фоторецепт)



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель
Як приготувати профітролі: майстер-клас від Лізи Глинської
Львівський сирник
Дієтичний сирний десерт (Все буде добре) (відеорецепт)
Цибулевий пиріг з мускатним горіхом
Шоколадне морозиво (фоторецепт)
Охолоджуючий сорбет з ревеню


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити