Імбирне печиво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
мбирне печиво, спечене за цим рецептом, нікого не залишить байдужим!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно2 склянки
Імбир (корінь)2 шт
Розпушувач (пакетик)0.50 шт
Масло вершкове100 г
Цукор1 склянка
Яйце1 шт
Гвоздика5 шт
Кориця молота1 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати імбирне печиво

Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем. Додаємо дрібно натертий імбир, корицю і подрібнену гвоздику.

Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з цукром, додаємо яйце і підготовлене борошно. Замішуємо тісто.

На посипаний борошном стіл кладемо тісто, розкочуємо його і за допомогою склянки вирізаємо кружечки.

На змащене маслом і посипане борошном деко викладаємо печиво.

Випікаємо в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 25-30 хвилин.

Читайте також: Вівсяне печиво (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками