Печиво на Різдво 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиРецепти на Різдво 2019
Різдво – це свято, яке асоціюється з теплом і світлом сімейного вогнища. Ділимося рецептами смачного різдвяного печива, яке прикрасить ваш затишний вечір з рідними
Зберегти в кулінарну книгу

Пряниковий будиночок

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 250 г;
  • цукрова пудра – 250 г;
  • розпушувач – 2 ч. л.;
  • яєчні жовтки – 2 шт.;
  • мелений імбир – 2 ст. л.;
  • борошно – 4 склянки;
  • цукор – 0,5 склянки;
  • льодяники – за смаком;
  • яєчні білки – 2 шт.;
  • мигдальні горіхи – за смаком;
  • кедрові горіхи – за смаком;
  • цукати – за смаком.

 

Спосіб приготування

Збиваємо вершкове масло з цукровою пудрою, додаємо жовтки. Розпушувач змішуємо з просіяним борошном та імбиром. Продовження рецепта читайте тут.

Медово-пряникові чоловічки

Інгредієнти:

  • борошно – 5 склянок;
  • яйця – 2 шт.;
  • вершкове масло – 200 г;
  • цукор – 1 склянка;
  • мед – 150 г;
  • розчинна кава – 1 ст. л.;
  • мелений сушений імбир – 1 ч. л.;
  • мелена гвоздика – 0,5 ч. л.;
  • кориця – 1 ч. л.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.

 

Спосіб приготування

Масло вершкове змішуємо з імбиром, корицею і гвоздикою. Додаємо трохи солі та перемішуємо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Різдвяні пряники

Інгредієнти:

  • вершкове масло — 35 г;
  • мед — 2 ст. л.;
  • молоко — 2 ст. л.;
  • цукор — 60 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • борошно — 250 г;
  • кориця — 1,5 ч. л.;
  • мускатний горіх — 1/4 ч. л.;
  • імбир — 1/4 ч. л.;
  • цукрова пудра — 100 г.

 

Спосіб приготування

Вливаємо молоко в цукор, додаємо масло та мед. Підігріваємо все на слабкому вогні, поки цукор повністю не розчиниться. Продовження рецепта читайте тут.

М’які медові пряники

Інгредієнти:

  • мед – 250 г;
  • яйця – 1 шт. і 3 жовтка;
  • цукрова пудра – 150 г;
  • сік половини лимона та лимонна цедра;
  • борошно – 700 г;
  • ванілін, аніс, кориця, гвоздика, горіх мускатний – за смаком.

 

Спосіб приготування

На невеликому вогні підігріваємо мед, масло, цукор, прянощі, постійно помішуючи. Відставляємо, даємо охолонути. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Імбирне печиво з глазур’ю

Інгредієнти:

  • борошно — 250 г;
  • вершкове масло кімнатної температури — 70 г;
  • коричневий цукор — 80 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • какао-порошок — 1 ст. л.;
  • мелений імбир — 1 ч. л.;
  • мелена кориця — 1 ч. л.;
  • мелена гвоздика — 0,5 ч. л.
  • цукрова пудра — 250 г.

 

Спосіб приготування

Змішуємо подрібнене масло з цукром і яйцями, збиваємо міксером. Додаємо какао, соду, імбир, борошно та спеції, замішуємо тісто. Продовження рецепта читайте тут.

 

Читайте також рецепти на Різдво 2019.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці