Чорнослив у шоколаді


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


Переглянути відгуки

Захотілося чогось солоденького і простого? Тоді читайте, як приготувати чорнослив у шоколаді!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Чорнослив250г
Горіхи (мигдаль, арахіс, фундук, грецькі)150г
Шоколад (темний, молочний)200г
Вода (+ для водяної бані)0.50л

Покрокове приготування чорносливу в шоколаді

Крок 1. Замочуємо чорнослив: наливаємо в каструлю воду і доводимо її до кипіння. Поки вона закипає, чорнослив промиваємо і викладаємо в глибоку тарілку. Обшпарюємо його окропом і даємо настоятися 10 хвилин. З розпареного чорносливу виймаємо кісточки, а потім промиваємо його повторно проточною водою

Крок 2. Розтоплюємо шоколад на водяній бані

Щоб шоколад швидше розтопився, плитку потрібно попередньо розламати не дрібні шматочки

Крок 3. Готуємо чорнослив у шоколаді: всередину кожної ягоди укладаємо по одному-два горішка, а потім наколюємо на зубочистку (це потрібно для того, щоб чорнослив повністю занурився в шоколад)

Крок 4. Чорнослив обмочуємо в розтопленому шоколаді, а потім викладаємо на застелене пергаментним папером блюдо. Ставимо отримані цукерки в холодильник до повного застигання на годину

Крок 5. Готові цукерки з чорносливу можна прикрасити цукровою пудрою або кокосовою стружкою.

Читайте також:



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Яблучний глінтвейн
Капусняк в мультиварці
Форшмак з сиром
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Вівсяні млинці зі шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити