Домашній чорнослив (Все буде добре) (відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоФуршет
Любите чернослив, но опасаетесь покупать его? Сделать домашний чернослив сами! Рецепт от кулинарного эксперта Аллы Ковальчук
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода1000 мл
Сливы1000 г
Сода1 г
Додати в список покупок

  1. У слив видаляємо кісточки та кладемо їх в гарячий розчин з води та соди
  2. Залишаємо сливи на 30 секунд, потім промиваємо їх в гарячій воді
  3. Нанизуємо сливи на деревянні шпажки й викладаємо на решітку
  4. Ставимо їх в розігруту до 50° С духовку та запікаємо 2 години

    Совет:  щоб збирати сік зі слив, поставте під решітку деко

  5. Виймаємо сливи з духовки й залишаємо, доки вони не охолонуть
  6. Розігріваємо духовку до 60°-70° С й вялимо сливи ще 2 години
  7. Знову даємо сливам охолонути
  8. Ставимо їх в духовку на третій етап сушки при температурі 80° С. В’ялимо сливи ще 2 години
  9. Даємо сливам охолонути знову
  10. Останній, четвертий етап сушки при температурі 120° С – в’ялимо сливи ще 20 минут
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Ікра кабачкова з майонезом і томатом
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
Сироп з лаванди (фото рецепт)
Абрикосове желе на зиму
Кабачкова ікра на зиму: ТОП-5 рецептів
Кабачкова ікра: покроковий рецепт приготування в мультиварці
Заготовки з вишні на зиму
Варення з баклажанів і слив (Все буде добре) (відео)
Літній салат на зиму (Все буде добре)
Абрикосовий конфітюр з волоськими горіхами
Абрикосове варення без цукру: ТОП-3 рецепти
Варення в мультиварці: 3 рецепта
Джем в мультиварці: ТОП-3 рецепти
Огірки в смородинової заливці
Варення з ожини з яблуками

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму