Імбирне печиво: кращі рецепти приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Імбирне печиво - ароматний символ зими. Створіть новорічний настрій, приготувавши імбирне печиво за нашими рецептами
Зберегти в кулінарну книгу

Імбирне печиво

Складові:

  • Борошно – 2 склянки;
  • Імбир (корінь) – 2 шт .;
  • Розпушувач (пакетик) – 0.50 шт .;
  • Масло вершкове – 100 г;
  • Цукор – 1 склянка;
  • Яйце – 1 шт .;
  • Гвоздика – 5 шт .;
  • Кориця мелена – 1 ч. л.

Як приготувати імбирне печиво читайте тут.


Імбирні чоловічки

Складові:

  • Борошно – 200 г;
  • Розтоплене вершкове масло – 100 г;
  • Цукор – 90 г;
  • Ванільний цукор – 1 ст.л .;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Імбир свіжий, натертий – 2 ч.л .;
  • Кориця мелена – 1 ч.л .;
  • Цедра апельсина – 0,5 шт .;
  • Розпушувач – 1,5 ч.л .;
  • Сіль – 0,5 ч.л .;
  • Цукрові олівці різних кольорів – 4 шт.

Як приготувати печиво Імбирні чоловічки читайте тут


Імбирне печиво з глазур’ю

Інгредієнти:

Для тіста:
Борошно – 250 г
Вершкове масло кімнатної температури – 70 г
Коричневий цукор – 80 г
Яйце – 1 шт.
Какао-порошок – 1 ст. л.
Мелений імбир – 1 ч. л.
Свіжий тертий імбир – 1 ч. л.
Мелена кориця – 1 ч. л.
Мелена гвоздика – 0,5 ч. л.
Сода – 0,5 ч. л.

Для глазурі:
Цукрова пудра – 250 г
Білок великого яйця – 1 шт. (Близько 40 г)
Тепла вода – 2-3 ст. л.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Харчові барвники будь-яких відтінків

Як приготувати імбирне печиво з глазур’ю

1. Змішуємо подрібнене масло з цукром і яйцями, збиваємо міксером.

2. Додаємо какао, соду, імбир, борошно і спеції, замішуємо тісто. Загортаємо його в харчову плівку, кладемо в холодильник на 30 хвилин.

3. Качалкою розкочуємо тісто в пласт товщиною приблизно 7 мм. Вирізаємо з нього фігурки формочками або ножем.

4. Викладаємо печиво на деко, застелене папером для випічки, ставимо в розігріту до 180 градусів за Цельсієм духовку на 10 хвилин. Даємо готовому печиву охолонути.

5. Змішуємо інгредієнти для глазурі. Збиваємо міксером близько 10 хвилин. Щоб визначити, чи готова глазур, проводемо по ній ножем. Якщо слід залишається протягом 10 секунд і більше – глазур досить густа, і нею можна малювати.

6. Викладаємо глазур в кондитерський мішок і прикрашаємо печиво.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці