ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыИспанская кухняКатолическое Рождество 2018
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно250 г
Молоко100 мл
Дріжджі «Духмяна Хата»20 г
Цукор2-3 ст.л.
Яйця1 шт
Рослинна олія3 ст.л.
Сіль0,5 ч.л.
Топлене вершкове масло50 г
Яблука3 шт
Цукрова пудра100 г
Корицяпо вкусу
Додати в список покупок

Як приготувати

  1. Змішуємо легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» з двома чайними ложками цукру, двома чайними ложками борошна і розводимо у теплому молоці.
  2. Залишаємо постояти в теплому місці 15 хвилин
  3. Потім просіюємо склянку борошна і змішуємо з цукром, що залишився. Додаємо щіпку солі – вона ніби збирає всі смаки до купи.
  4. В окремій мисці збиваємо яйце з рослинною олією і молоком, що залишилося. Рідку суміш виливаємо в опару і дерев’яною лопаткою перемішуємо м’яке, липке тісто. Зараз потрібно прикрити миску рушником і прибрати в тепле місце до збільшення тіста вдвічі (вистачає 20-30 хвилин).
  5. Коли опара піднялася, додаємо ще орієнтовно 50 г борошна і добре вимішуємо. Тісто буде трохи м’яким і трохи липким. Розділяємо його на 4 частини. Кожну частину скачати в кулю, прикриваємо рушником і прибираємо в тепле місце ще на 15-20 хвилин.
  6. Поки тісто підходить, розтопимо масло.
  7. Зараз будемо формувати булочки. Робочу поверхню і качалку трохи змастимо олією. Руками розминаємо кульку тіста, а потім розкачуємо дуже тонко! Змащуємо тісто вершковим маслом. На один край укладаємо начинку – яблука з корицею. Зверніть увагу: замість цукру в начинку додаю цукрову пудру.
  8. Робимо з тіста рулетик! Обережно загортаємо і трохи притискаємо. Далі переносимо рулет на змащене маслом деко. Скручуємо рулет в “равлика”. І знову дамо тісту трохи відпочити, у нього сьогодні відповідальний день. Зверху наші булочки також змащуємо розтопленим маслом.
  9. Випікати Енсаймадас потрібно при 190°С до рум’яної скоринки (близько 15-20 хвилин). Гарячі булки присипати цукровою пудрою.

 

Легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» бажають Вам легкої випічки та веселих і смачних свят!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці