ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиІспанська кухняКатолицьке Різдво 2018
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно250 г
Молоко100 мл
Дріжджі «Духмяна Хата»20 г
Цукор2-3 ст.л.
Яйця1 шт
Рослинна олія3 ст.л.
Сіль0,5 ч.л.
Топлене вершкове масло50 г
Яблука3 шт
Цукрова пудра100 г
Корицяпо вкусу
Додати в список покупок

Як приготувати

  1. Змішуємо легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» з двома чайними ложками цукру, двома чайними ложками борошна і розводимо у теплому молоці.
  2. Залишаємо постояти в теплому місці 15 хвилин
  3. Потім просіюємо склянку борошна і змішуємо з цукром, що залишився. Додаємо щіпку солі – вона ніби збирає всі смаки до купи.
  4. В окремій мисці збиваємо яйце з рослинною олією і молоком, що залишилося. Рідку суміш виливаємо в опару і дерев’яною лопаткою перемішуємо м’яке, липке тісто. Зараз потрібно прикрити миску рушником і прибрати в тепле місце до збільшення тіста вдвічі (вистачає 20-30 хвилин).
  5. Коли опара піднялася, додаємо ще орієнтовно 50 г борошна і добре вимішуємо. Тісто буде трохи м’яким і трохи липким. Розділяємо його на 4 частини. Кожну частину скачати в кулю, прикриваємо рушником і прибираємо в тепле місце ще на 15-20 хвилин.
  6. Поки тісто підходить, розтопимо масло.
  7. Зараз будемо формувати булочки. Робочу поверхню і качалку трохи змастимо олією. Руками розминаємо кульку тіста, а потім розкачуємо дуже тонко! Змащуємо тісто вершковим маслом. На один край укладаємо начинку – яблука з корицею. Зверніть увагу: замість цукру в начинку додаю цукрову пудру.
  8. Робимо з тіста рулетик! Обережно загортаємо і трохи притискаємо. Далі переносимо рулет на змащене маслом деко. Скручуємо рулет в “равлика”. І знову дамо тісту трохи відпочити, у нього сьогодні відповідальний день. Зверху наші булочки також змащуємо розтопленим маслом.
  9. Випікати Енсаймадас потрібно при 190°С до рум’яної скоринки (близько 15-20 хвилин). Гарячі булки присипати цукровою пудрою.

 

Легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» бажають Вам легкої випічки та веселих і смачних свят!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці