Рецепти десертів на католицьке Різдво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиКатолицьке Різдво 2018
Ділимося рецептами десертів, які готують 25 грудня. Саме цього дня святкуємо католицьке Різдво
Зберегти в кулінарну книгу

Імбирне печиво

Інгредієнти:

  • борошно – 350 г;
  • цукор – 100 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • зацукрований імбир – 50 г;
  • мелений імбир – 1 ч. л.;
  • кориця – 1 ч. л.;
  • мед – 3 ч. л.;
  • апельсиновий сік – 50 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • розпушувач – 1 ч. л.

 

Спосіб приготування

Імбир подрібнюємо в кашоподібну масу. Для тіста: збиваємо апельсиновий сік, цукор, мед і яйце, додаємо до цієї маси подрібнений імбир і всі інші інгредієнти. Замішуємо. З тіста формуємо кулю і відправляємо його на півгодини/годину в холодильник. Розкачуємо тісто завтовшки 3-4 мм. Фігурними виїмками для тіста вирізаємо печиво та відправляємо його в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин.

Рулет з маком

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;
  • маргарин – 250 г;
  • цукор – 400 г;
  • мак – 200 г;
  • дріжджі сухі – 15 г;
  • олія рослинна – 2 ст. л.;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно.

 

Спосіб приготування

Готуємо дріжджове тісто: підігріваємо молоко, розтоплюємо в ньому маргарин, додаємо рослинну олію, сіль і два яйця, збиті з 200 г цукру. Продовження рецепта читайте тут.

Штоллен

Інгредієнти:

  • молоко – 300 мл;
  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 200 г;
  • ванільний цукор – 2 ч. л.;
  • ром – 100 мл;
  • родзинки – 300 г;
  • мигдаль – 200 г;
  • цукати – 300 г;
  • цукрова пудра – за смаком.

 

Спосіб приготування

Родзинки замочуємо в ромі та залишаємо на 5-7 годин. Готуємо опару: молоко підігріваємо (воно повинно бути тепле, а не гаряче), додаємо 1 ст. л. цукру та перемішуємо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Різдвяні пряники

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 360 г;
  • цукор — 150 г;
  • вода — 75 мл;
  • лимонна кислота — 1 г;
  • вершкове масло — 50 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • коньяк — 20-30 мл;
  • розпушувач — 3 г;
  • сухі духи (прянощі) — 10 г.

 

Спосіб приготування

Цукор заливаємо гарячою водою і ставимо на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння і додаємо лимонну кислоту. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Католицьке Різдво: що приготувати

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці