Секрети приготування шарлотки з яблуками
- Додайте до яблуками ароматний алкоголь: бренді, ром, коньяк, настоянки на травах. Алкоголь розм’якшує яблука, і така шарлотка буде не тільки ароматною, але і виключно ніжною.
- Якщо хочете, щоб яблука в шарлотці не потемніли, полийте їх лимонним соком.
- Якщо зрізати з яблук шкірку, пиріг стане більше схожим на суфле і наблизиться до смаку вишуканого тістечка.
Шарлотка з яблуками та бренді
Складові:
- 1 кг яблук,
- 3 яйця,
- 1 склянка борошна,
- 1 склянка цукру,
- 1 ч. л. кориці,
- 3 ст. л. бренді.
Нарізаємо яблука, змочуємо їх бренді, скроплюємо лимонним соком, посипаємо корицею і перемішуємо. Яйця збиваємо з цукром і поступово додаємо борошно, обережно перемішуємо. Змащуємо форму вершковим маслом, викладаємо яблука, заливаємо тістом і випікаємо при 180 градусах 40-50 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування