Муссовий торт без випічки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Щоб приготувати шоколадний муссовий торт не потрібно возитися з духовкою! Рецепт муссового торта читайте на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Основа
Шоколадне печиво200 г
М'яке вершкове масло50 г
Молоко (або вершки)4 ст.л.
Мусс
Шоколад100 г
М'який сир250 г
Ванільний цукор1 пакетик
Цукрова пудра100 г
Желатин10 г
Вершки 33-35%350 мл
Глазур
Молоко (або вершки 10-15%)100 мл
Желатин5 г
Чорний шоколад100 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)

Як приготувати муссовий торт: рецепт

  1. Дно рознімної форми діаметром 20-22 см, вистилаємо пергаментом для випічки і защипуємо бортиками.
  2. Шоколадне печиво подрібнюємо в блендері в крихту.
  3. Додаємо до крихти м’яке вершкове масло і молоко (можна замінити вершками). Перемішуємо – повинна вийти м’яка пластична маса.
  4. Викладаємо шоколадну крихту на дно форми і розрівнюємо.
  5. Желатин замочуємо в 100 мл води і готуємо згідно інструкції на упаковці.
  6. Вершки збиваємо до стійких піків.
  7. Сир перемішуємо з цукровою пудрою, додаємо розтоплений на водяній бані шоколад, ванільний цукор і перемішуємо міксером.
  8. Вливаємо желатин в сирну масу і добре перемішуємо, потім додаємо збиті вершки і ще раз перемішуємо.
  9. На основу з печива викладаємо мус, розрівнюємо і ставимо в холодильник до застигання на 1-1,5 години.
  10. Для глазурі желатин замочуємо в молоці і готуємо його згідно з інструкцією на упаковці. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. З’єднуємо шоколад з рідким желатином, перемішуємо і заливаємо ним застиглий мус.
  11. Прибираємо торт в холодильник до повного застигання (можна на ніч). Коли муссовий торт застигне, дістаємо його з холодильника, тонким гострим ножем проводимо по бортику, відокремлюючи від стінок. Знімаємо бортики і переносимо торт з пергаменту на блюдо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепт чізкейка в домашніх умовах

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вишневе клафуті (Все буде добре, відеорецепт)
Як зробити звичайний бісквіт: 3 простих рецепта
Як приготувати Тірамісу з вершками?
Як приготувати тісто для кексів?
Малиновий пиріг з заварним кремом (фото)
Малиновий тарт від Єлизавети Глинської (фото)
Панкейки з малиною
Пиріг з смородиною
Як приготувати торт Наполеон на пательні
Желе з порічок
Ніжні сирники з ягідним джемом
Торт без випічки з печива і бананів
Фісташкове морозиво
Ягідний тарт
Торт Медовик на сковороді
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині