Муссовий торт без випічки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Щоб приготувати шоколадний муссовий торт не потрібно возитися з духовкою! Рецепт муссового торта читайте на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Основа
Шоколадне печиво200 г
М'яке вершкове масло50 г
Молоко (або вершки)4 ст.л.
Мусс
Шоколад100 г
М'який сир250 г
Ванільний цукор1 пакетик
Цукрова пудра100 г
Желатин10 г
Вершки 33-35%350 мл
Глазур
Молоко (або вершки 10-15%)100 мл
Желатин5 г
Чорний шоколад100 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)

Як приготувати муссовий торт: рецепт

  1. Дно рознімної форми діаметром 20-22 см, вистилаємо пергаментом для випічки і защипуємо бортиками.
  2. Шоколадне печиво подрібнюємо в блендері в крихту.
  3. Додаємо до крихти м’яке вершкове масло і молоко (можна замінити вершками). Перемішуємо – повинна вийти м’яка пластична маса.
  4. Викладаємо шоколадну крихту на дно форми і розрівнюємо.
  5. Желатин замочуємо в 100 мл води і готуємо згідно інструкції на упаковці.
  6. Вершки збиваємо до стійких піків.
  7. Сир перемішуємо з цукровою пудрою, додаємо розтоплений на водяній бані шоколад, ванільний цукор і перемішуємо міксером.
  8. Вливаємо желатин в сирну масу і добре перемішуємо, потім додаємо збиті вершки і ще раз перемішуємо.
  9. На основу з печива викладаємо мус, розрівнюємо і ставимо в холодильник до застигання на 1-1,5 години.
  10. Для глазурі желатин замочуємо в молоці і готуємо його згідно з інструкцією на упаковці. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. З’єднуємо шоколад з рідким желатином, перемішуємо і заливаємо ним застиглий мус.
  11. Прибираємо торт в холодильник до повного застигання (можна на ніч). Коли муссовий торт застигне, дістаємо його з холодильника, тонким гострим ножем проводимо по бортику, відокремлюючи від стінок. Знімаємо бортики і переносимо торт з пергаменту на блюдо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепт чізкейка в домашніх умовах

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка
Яблучне безе
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Лимонний кекс
Печиво-коржики з маком на Маковія
Смачний рулет з маком
Шуліки з маком (фоторецепт)
Кекс у кружці: прості та швидкі рецепти
Кекс з родзинками
Желатинова мастика для торта: рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка