Мусовий торт без випічки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День рождения
Щоб приготувати шоколадний мусовий торт не потрібно возитися з духовкою! Рецепт мусового торта читайте на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Основа
Шоколадне печиво200 г
М'яке вершкове масло50 г
Молоко (або вершки)4 ст.л.
Мус
Шоколад100 г
М'який сир250 г
Ванільний цукор1 пакетик
Цукрова пудра100 г
Желатин10 г
Вершки 33-35%350 мл
Глазур
Молоко (або вершки 10-15%)100 мл
Желатин5 г
Чорний шоколад100 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)

Як приготувати мусовий торт: рецепт

  1. Дно рознімної форми діаметром 20-22 см, вистилаємо пергаментом для випічки і защипуємо бортиками.
  2. Шоколадне печиво подрібнюємо в блендері в крихту.
  3. Додаємо до крихти м’яке вершкове масло і молоко (можна замінити вершками). Перемішуємо – повинна вийти м’яка пластична маса.
  4. Викладаємо шоколадну крихту на дно форми і розрівнюємо.
  5. Желатин замочуємо в 100 мл води і готуємо згідно інструкції на упаковці.
  6. Вершки збиваємо до стійких піків.
  7. Сир перемішуємо з цукровою пудрою, додаємо розтоплений на водяній бані шоколад, ванільний цукор і перемішуємо міксером.
  8. Вливаємо желатин в сирну масу і добре перемішуємо, потім додаємо збиті вершки і ще раз перемішуємо.
  9. На основу з печива викладаємо мус, розрівнюємо і ставимо в холодильник до застигання на 1-1,5 години.
  10. Для глазурі желатин замочуємо в молоці і готуємо його згідно з інструкцією на упаковці. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. З’єднуємо шоколад з рідким желатином, перемішуємо і заливаємо ним застиглий мус.
  11. Прибираємо торт в холодильник до повного застигання (можна на ніч). Коли муссовий торт застигне, дістаємо його з холодильника, тонким гострим ножем проводимо по бортику, відокремлюючи від стінок. Знімаємо бортики і переносимо торт з пергаменту на блюдо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепт чізкейка в домашніх умовах

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці