Покроковий рецепт приготування шоколадного торта з вишнею
ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний тарт без випікання (фоторецепт)
- Миємо та просушуємо вишні.
- Розігріваємо духовку до 250 градусів. Змішуємо всі сухі компоненти, крім шоколаду.
- Додаємо всі рідкі інгредієнти, крім оцту, і вишню (частину вишні можна залишити для прикраси). Вода повинна бути теплою. Все добре перемішуємо вінчиком, додаємо оцет і знову перемішуємо до стану тіста.
- Переливаємо тісто в форму і випікаємо торт близько 20-25 хвилин.
- В цей час дрібно нарізаємо шоколад і розтоплюємо його до стану глазурі на водяній бані.
- Коли торт готовий, рівномірно поливаємо його розтопленим шоколадом.
- Прикрашаємо шоколадом і залишками вишні.