Смачна парочка: проста випічка зі слив і яблук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыЯблочный Спас
Шарлотка, пиріг на сковороді і татен зі сливами і яблуками - випічка, яку цього літа повинен приготує кожен!
Зберегти в кулінарну книгу

Шарлотка на кефірі з яблуками

Складові:

  • Кефір – 1 стакан
  • Яйця – 2 шт
  • Яблуко – 3 шт
  • Борошно – 1.5 склянки

Як приготувати шарлотку

Міксером або вручну збийте цукор і яйця, влийте теплий кефір і масло, перемішайте. Вмішайте в просіяне борошно ванілін, соду (або чайну ложечку розпушувача) і одну дрібку солі і з’єднайте зі збитою масою. Продовження рецепта шарлотки читайте тут.

Яблучний пиріг на сковороді

Складові:

  • Борошно – 160 г
  • Вершкове масло – 200 г
  • Цукор – 100 г
  • Яблука – 4 шт.
  • Волоські горіхи – 80 г

Як приготувати яблучний пиріг

Приготуйте тісто: наріжте охолоджене масло дрібними кубиками, додайте до нього мелений імбир, мелену корицю, цукор і борошно. Перетріть масу руками до крихт і поставте в морозилку на 15 хв.

Для начинки – розтопіть на сковороді вершкове масло, додайте порізані кубиком яблука. Додайте цукор, мелену корицю і щіпку солі. Перемішайте. Гасіть 5 хв. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Пиріг Татен зі сливами

Складові:

  • Яйця – 2 шт
  • Борошно – 200 г
  • Молоко – 80 мл
  • Цукор – 150 г
  • Вершкове масло – 120 г
  • Зливи – 20 шт

Як приготувати Татен зі сливами

Зливи розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку. У розтоплене вершкове масло додаємо цукор і карамелізіруем його.

Переливаємо карамель в форму і викладаємо все денце форми половинками слив. Яйця збиваємо з цукром, додаємо м’яке масло і знову збиваємо. Вливаємо молоко, підсипає борошно, додаємо соду. Рецепт татена повністю ви можете прочитати за посиланням.

Крамбл з яблуками та сливами

Складові:

  • Борошно – 100 г
  • Сливи – 200 г
  • Яблука – 2 шт

Як приготувати крамбл

Робимо карамель: висипаємо в сковороду цукор, додаємо воду і заважаємо, поки карамель не замінить колір. Викладаємо в карамель сливи і обсмажуємо хвилину, додаємо нарізані великим кубиком яблука, додаємо корицю і обсмажуємо хвилину. Перекладаємо фрукти в форму для запікання. Продовження рецепта крамбль читайте тут.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці