Яскравий торт Цифра

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Торт Цифра - один з найпопулярніших і модних тортиків в цьому році. Торт в формі цифри можна приготувати на День народження або річницю
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для коржів
Борошно190 г
Цукор80 г
Вершкове масло50 г
Яйце1 шт
Мед40 г
Сода0,5 ч.л.
Сіль дрібка
Для крему
Білий шоколад200 г
Вершки 33%200 г
Вершковий сир300 г
Для малинового конфітюру
Малинове пюре100 г
Цукор1 ст.л.
Кукурудзяний крохмаль1 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати трендовий торт Цифра

Готуємо коржі

  1. У сотейнику змішуємо цукор, яйце, мед, сіль, перемішуємо до однорідної маси. Додаємо масло.
  2. Ставимо сотейник на середній вогонь, постійно помішуючи, доводимо суміш до кипіння. Знімаємо з вогню і додаємо соду, перемішуємо – маса повинна збільшитися в обсязі. Чекаємо, поки суміш охолоне до кімнатної температури, після чого додаємо половину просіяного борошна і перемішуємо до однорідної маси.
  3. Іншу половину борошна висипаємо на робочу поверхню, вимішуємо тісто руками. Загортаємо його в пакет і прибираємо в холодильник години на 2 (можна на ніч).
  4. Після того, як тісто охолоне, ділимо його на 2 частини і розгортаємо в пласт товщиною 3-4 мм. Тісто подпилюємо борошном, викладаємо зверху трафарет і вирізаємо потрібну цифру.
  5. Знімаємо трафарет і прибираємо зайве тісто. Заготівлю проколюємо виделкою, щоб при випічці на тісті не утворювались бульбашки. Випікаємо корж на тефлоновому килимку в розігрітій до 170 ° С духовці до легкого рум’янцю. Залишаємо корж остигати (спочатку на килимку, потім перекладаємо на решітку).

Готуємо крем

  1. Вершки доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.
  2. Заливаємо шоколад гарячими вершками, добре перемішуємо і перебиваємо блендером.
  3. Ганаш накриваємо впритул харчовою плівкою і прибираємо в холодильник годин на 8 (або на ніч).
  4. Після цього вершковий сир збиваємо міксером до однорідного м’якого стану. Вливаємо холодний ганаш і збиваємо на високій швидкості. Перекладаємо крем в кондитерський мішок.

Готуємо малиновий конфітюр

  1. Цукор змішуємо з крохмалем і з’єднуємо з холодним пюре. Перемішуємо до однорідного стану.
  2. Ставимо миску на середній вогонь, постійно помішуючи, кип’ятимо 1-2 хвилини. Даємо конфітюру охолонути, після чого перекладаємо його в кондитерський мішок

Малину можна замінити будь-якою іншою ягодою або фруктом, чи використати варення

Збираємо торт Цифра

  1. Крем відсаджуємо “краплями” або “куполами” на перший корж. Між кремом відсаджуємо конфітюр.
  2. Акуратно накриваємо другим коржем і відсаджуємо на нього крем.

За бажанням можна прикрасити торт Цифра квітами, меренгою, маршмелоу і т.д.

Читайте також:

Торт Париж-Брест

Бізе

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирний кекс за ГОСТом
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму