Яскравий торт Цифра

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Торт Цифра - один з найпопулярніших і модних тортиків в цьому році. Торт в формі цифри можна приготувати на День народження або річницю
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для коржів
Борошно190 г
Цукор80 г
Вершкове масло50 г
Яйце1 шт
Мед40 г
Сода0,5 ч.л.
Сіль дрібка
Для крему
Білий шоколад200 г
Вершки 33%200 г
Вершковий сир300 г
Для малинового конфітюру
Малинове пюре100 г
Цукор1 ст.л.
Кукурудзяний крохмаль1 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати трендовий торт Цифра

Готуємо коржі

  1. У сотейнику змішуємо цукор, яйце, мед, сіль, перемішуємо до однорідної маси. Додаємо масло.
  2. Ставимо сотейник на середній вогонь, постійно помішуючи, доводимо суміш до кипіння. Знімаємо з вогню і додаємо соду, перемішуємо – маса повинна збільшитися в обсязі. Чекаємо, поки суміш охолоне до кімнатної температури, після чого додаємо половину просіяного борошна і перемішуємо до однорідної маси.
  3. Іншу половину борошна висипаємо на робочу поверхню, вимішуємо тісто руками. Загортаємо його в пакет і прибираємо в холодильник години на 2 (можна на ніч).
  4. Після того, як тісто охолоне, ділимо його на 2 частини і розгортаємо в пласт товщиною 3-4 мм. Тісто подпилюємо борошном, викладаємо зверху трафарет і вирізаємо потрібну цифру.
  5. Знімаємо трафарет і прибираємо зайве тісто. Заготівлю проколюємо виделкою, щоб при випічці на тісті не утворювались бульбашки. Випікаємо корж на тефлоновому килимку в розігрітій до 170 ° С духовці до легкого рум’янцю. Залишаємо корж остигати (спочатку на килимку, потім перекладаємо на решітку).

Готуємо крем

  1. Вершки доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.
  2. Заливаємо шоколад гарячими вершками, добре перемішуємо і перебиваємо блендером.
  3. Ганаш накриваємо впритул харчовою плівкою і прибираємо в холодильник годин на 8 (або на ніч).
  4. Після цього вершковий сир збиваємо міксером до однорідного м’якого стану. Вливаємо холодний ганаш і збиваємо на високій швидкості. Перекладаємо крем в кондитерський мішок.

Готуємо малиновий конфітюр

  1. Цукор змішуємо з крохмалем і з’єднуємо з холодним пюре. Перемішуємо до однорідного стану.
  2. Ставимо миску на середній вогонь, постійно помішуючи, кип’ятимо 1-2 хвилини. Даємо конфітюру охолонути, після чого перекладаємо його в кондитерський мішок

Малину можна замінити будь-якою іншою ягодою або фруктом, чи використати варення

Збираємо торт Цифра

  1. Крем відсаджуємо “краплями” або “куполами” на перший корж. Між кремом відсаджуємо конфітюр.
  2. Акуратно накриваємо другим коржем і відсаджуємо на нього крем.

За бажанням можна прикрасити торт Цифра квітами, меренгою, маршмелоу і т.д.

Читайте також:

Торт Париж-Брест

Бізе

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік