Морквяно-яблучний торт з вівсянки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Дієтичні рецептиЗдорове харчуванняДень народження
Приготуйте супер-корисний морквяно-яблучний торт з сирним кремом і вівсянкою!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Морква340 г
Яблука200 г
Вівсянка100 г
Волоські горіхи100 г
Борошно1.50 склянка
Цукор150 г
Рослинна олія230 мл
Розпушувач1.50 ч.л.
Сода1 ч.л.
Яйця4 шт
Кориця1 ч.л.
Ванілін10 г
Лимон0.50 шт
Сіль за смаком
Для крему
Сир400 г
Вершки 30 %100 г
Родзинки200 г
Мед150 г
Ванілін1 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати морквяно-яблучний торт з вівсянки

  1. Моркву натираємо на дрібній тертці, яблука нарізаємо невеликим кубиком.
  2. Яйця збиваємо з цукром, додаємо невеликими порціями рослинну олію, потім всипаємо суміш сухих інгредієнтів (розпушувач, сода, просіяне борошно, ванілін, кориця, вівсянка і трохи солі). Добре перемішуємо і додаємо в тісто моркву, яблука, подрібнені горіхи.
  3. Беремо дві форми для випічки, змащуємо їх рослинною олією і викладаємо в кожну рівну порцію тіста. Відправляємо коржі в попередньо розігріту до 175 градусів духовку на 20 хвилин.
  4. Для крему збиваємо в блендері до однорідної маси сир, вершки, родзинки, мед і ванілін. Ставимо крем в холодильник мінімум на 30 хвилин.
  5. Готові коржі виймаємо з форми і просочуємо їх сиропом з меду, лимонного соку і невеликої кількості води. Наносимо на коржі сирний крем і збираємо торт.
  6. Готовий торт прикрашаємо горіхами і ставимо на 5 годин у холодильник, щоб він добре просочився.

ГОТУЄМО З НАМИ
Дієтичний кекс в чашці за 5 хвилин

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
глинтвейн в яблоке
Глінтвейн в яблуці
яблочный кекс
Яблучний кекс