Морквяно-яблучний торт з вівсянки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Приготуйте супер-корисний морквяно-яблучний торт з сирним кремом і вівсянкою!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Морква340г
Яблука200г
Вівсянка100г
Волоські горіхи100г
Борошно1.50склянка
Цукор150г
Рослинна олія230мл
Розпушувач1.50ч.л.
Сода1ч.л.
Яйця4шт
Кориця1ч.л.
Ванілін10г
Лимон0.50шт
Сільза смаком
Для крему
Сир400г
Вершки 30 %100г
Родзинки200г
Мед150г
Ванілін1ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати морквяно-яблучний торт з вівсянки

  1. Моркву натираємо на дрібній тертці, яблука нарізаємо невеликим кубиком.
  2. Яйця збиваємо з цукром, додаємо невеликими порціями рослинну олію, потім всипаємо суміш сухих інгредієнтів (розпушувач, сода, просіяне борошно, ванілін, кориця, вівсянка і трохи солі). Добре перемішуємо і додаємо в тісто моркву, яблука, подрібнені горіхи.
  3. Беремо дві форми для випічки, змащуємо їх рослинною олією і викладаємо в кожну рівну порцію тіста. Відправляємо коржі в попередньо розігріту до 175 градусів духовку на 20 хвилин.
  4. Для крему збиваємо в блендері до однорідної маси сир, вершки, родзинки, мед і ванілін. Ставимо крем в холодильник мінімум на 30 хвилин.
  5. Готові коржі виймаємо з форми і просочуємо їх сиропом з меду, лимонного соку і невеликої кількості води. Наносимо на коржі сирний крем і збираємо торт.
  6. Готовий торт прикрашаємо горіхами і ставимо на 5 годин у холодильник, щоб він добре просочився.

Читайте також: Дієтичний кекс в чашці за 5 хвилин



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Безе
Празький торт – рецепт приготування
Заварний пиріг Карпатка
Бите скло — рецепт торта
Торт «Червоний оксамит» (фоторецепт)
Налисники з сиром
Бісквітний торт з полуницею
Сирна запіканка з маком і яблуками
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею