Торт Наполеон (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Торт Наполеон без духовки? Так, без духовки! Саме такий торт вміє готувати кулінарний експерт Таня Литвинова. Своїм рецептом вона поділилася з нами
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для крему:
Цукор200 г
Сіль за смаком
Масло вершкове200 г
Молоко1 л
Ванільний цукор10 г
Яєчні жовтки4 шт.
Борошно3 ст. л.
Для тіста:
Борошно200 г
Масло вершкове200 г
Пиво світле0.5 стакана
Додати в список покупок

Як приготувати торт Наполеон

Приготування тіста для торта

  1. Розм’якшене вершкове масло змішуємо з борошном і невеликою кількістю солі. Поступово вливаємо пиво.
  2. Формуємо з тіста ковбаску, ділимо навпіл, кожну половинку ділимо ще на дві частини, а потім ще на дві — всього повинно вийти 8 рівних шматочків тесту.
  3. Охолоджуємо їх 30 хвилин в холодильнику.

 

Приготування заварного крему для торта

  1. Яєчні жовтки змішуємо з борошном, цукром і молоком.
  2. Розміщуємо на маленький вогонь і, постійно помішуючи, заварюємо крем.
  3. Коли крем загусне, кладемо вершкове масло і ванільний цукор.

ГОТУЄМО З НАМИ
Найлегший рецепт торта Наполеон

Приготування торта

  1. Тонко розгортаємо кожен шматочок тіста в тонкий пласт.
  2. Добре розігріваємо пательню і обсмажуємо на ній кожен корж з двох сторін. Найбільш невдалий корж качалкою розминаємо в крихту для посипання.
  3. У роз’ємну форму (без дна) викладаємо коржі і рясно змащуємо їх кремом. Верхню частину торта посипаємо крихтою і залишаємо торт на 12-24 години, щоб він добре просочився.

 

Наш торт Наполен готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці