Як приготувати торт Наполеон
Приготування тіста для торта
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо з борошном і невеликою кількістю солі. Поступово вливаємо пиво.
- Формуємо з тіста ковбаску, ділимо навпіл, кожну половинку ділимо ще на дві частини, а потім ще на дві — всього повинно вийти 8 рівних шматочків тесту.
- Охолоджуємо їх 30 хвилин в холодильнику.
Приготування заварного крему для торта
- Яєчні жовтки змішуємо з борошном, цукром і молоком.
- Розміщуємо на маленький вогонь і, постійно помішуючи, заварюємо крем.
- Коли крем загусне, кладемо вершкове масло і ванільний цукор.
ГОТУЄМО З НАМИ
Найлегший рецепт торта Наполеон
Приготування торта
- Тонко розгортаємо кожен шматочок тіста в тонкий пласт.
- Добре розігріваємо пательню і обсмажуємо на ній кожен корж з двох сторін. Найбільш невдалий корж качалкою розминаємо в крихту для посипання.
- У роз’ємну форму (без дна) викладаємо коржі і рясно змащуємо їх кремом. Верхню частину торта посипаємо крихтою і залишаємо торт на 12-24 години, щоб він добре просочився.
Наш торт Наполен готовий!