- Розігріваємо 2 пательні. На одну викладаємо кардамон, нагріваємо секунду і додаємо лляне борошно
- Трохи обсмажуємо, знімаємо з вогню та виймаємо кардамон
- Подрібнюємо насіння та горіхи. Трохи підсмажуємо їх на іншій пательні
- Моркву перетираємо через сито та викладаємо в марлю. Кладемо під прес – так піде зайва волога
- Нарізаємо ізюм
- В віджату морковну масу додаємо трохи олії, горіхи, ізюм та половину лляного борошна
- Додаємо мед та, якщо потрібно, всипаємо ще борошна
Порада: лляне борошно додаємо залежно від бажаної консистенції халви
- Викладаємо халву в судок, застелений харчової плівкою, накриваємо та ставимо на 2 години в холодильник
Морквяна халва готова!