Куряча грудка, запечена з брокколі (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Як приготувати курячу грудку, запечену з брокколі, розповість співачка Еріка Герцег!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Куряча грудка1шт
Брокколі300г
Нежирний йогурт150мл
Імбир15г
Перець чилі1шт
Рослинна олія2ст.л.
Лимонний сік2ст.л.
Соєвий соус1ст.л.
Петрушказа смаком
Кріпза смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком

Як приготувати курячу грудку, запечену з брокколі

1. Для маринаду змішуємо масло, натертий імбир, дрібно нарізаний перець чилі, соєвий соус, лимонний сік, цукор, сіль і перець

2. Відправляємо в маринад курку і залишаємо на 10-15 хвилин. Перекладаємо замариновану курку на фольгу, зверху викладаємо суцвіття брокколі. Солимо і перчимо

3. Запікаємо курку в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин. За п’ять хвилин до готовності відкриваємо грудку, щоб вона підрум’янилася

4. Для приготування соусу змішуємо йогурт, кріп, петрушку, лимонний сік. Солимо і перчимо. Добре перемішуємо.

Курячі грудки з броколі подаємо з соусом



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Куряче суфле в мультиварці
День святого Валентина: ТОП-5 продуктів для любові
Гречані млинці з овочами (фоторецепт)
Минтай в духовці
Що взяти в офіс: дієтичне меню на тиждень
Як зігрітися за допомогою прянощів
Суп Мінестроне
Брюссельська капуста: рецепт
Що приготувати на вечерю: поради дієтологів
Чіпси з лаваша (фоторецепт)
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Енергетичний батончик: рецепт
Дієтичні еклери
Дієтичний рулет з індички зі шпинатом (Все буде добре) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити