Овочеве рагу в житньому хлібі
Складові:
- Хліб житній круглий – 1 шт.
- Гарбуз – 500 г;
- Картопля – 2 шт .;
- Перець солодкий червоний – 1 шт .;
- Морква – 1 шт .;
- Перець чилі – 1 шт .;
- Лавровий лист – 2 шт.
- Базилік (сушений) – 1 ч. л.;
- Петрушка – декілька гілочок;
- Оливкова олія – 3 ст. л .;
- Сіль за смаком;
- Перець – за смаком
Як приготувати овочеве рагу в житньому хлібі
- Нарізаємо кубиками гарбуз, моркву, картоплю і болгарський перець.
- Картоплю і моркву обсмажуємо на оливковій олії до золотистої скоринки. Додаємо гарбуз і перець. Обсмажуємо ще кілька хвилин і додаємо сіль, перець і сушений базилік.
- Перекладаємо рагу в хліб, попередньо підсушений в розігрітий в духовці, зверху викладаємо лавровий лист і перець чилі.
- Закриваємо хліб фольгою і запікаємо при температурі 160 ° С 45-50 хвилин.
Англійське рагу з гарбуза
Складові:
- Гарбуз – 1 шт .;
- Картопля – 3 шт .;
- Помідор – 1 кг;
- Духмяний перець – 30 шт .;
- Цибуля ріпчаста – 4 шт .;
- Лавровий лист – 7 шт .;
Оливкова олія – за смаком; - Сіль за смаком;
- Кориця, палички – 2 шт.
Як приготувати англійське рагу дивіться за посиланням.
М’ясне рагу з овочами по-бельгійськи
ІНГРЕДІЄНТИ
- Яловичина – 250 г
- Баранина – 250 г
- Свинина – 100 г
- Курячий бульйон – 2 склянки
- Лавровий лист – 2 шт.
- Бруква – 120 г
- Цибуля ріпчаста – 10 г
- Брюссельська капуста – 250 г
- Картопля – 700 г
- Морква – 120 г
- Сметана – 0,75 склянки
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Яловичину, баранину і свинину викладаємо в каструлю і заливаємо бульйоном. Додаємо 2 склянки води, лавровий лист і 1 столову ложку солі.
- Доводимо до кипіння, постійно знімаючи піну, потім щільно закриваємо каструлю кришкою і варимо 2 години на повільному вогні.
- Додаємо овочі і тушкуємо ще 30 хвилин, поки м’ясо не стане м’яким. Виймаємо м’ясо й овочі з каструлі і тримаємо в теплому місці.
- Соус, що залишився в каструлі, доводимо до кипіння і кип’ятимо, поки його об’єм не скоротиться на третину.
- Додаємо перець і сметану, після чого знову злегка підігріваємо. Заливаємо отриманим соусом м’ясо з овочами і подаємо до столу.
Рагу по-іспанськи
Складові:
- Яловичий бульйон – 1 склянка;
- Копчена грудинка – 600 г;
- Мисливські ковбаски – 150 г;
- Салямі – 100 г;
- Вершки (22%) – 100 мл;
- Мариновані огірочки – 250 г;
- Маслини без кісточок – 150 г;
- Зелений болгарський перець – 1 шт .;
- Жовтий болгарський перець – 1 шт .;
- Червоний болгарський перець – 1 шт .;
- Паприка – 0.25 год. Л .;
- Перець чорний мелений – дрібка;
- Сіль – дрібка
Як приготувати рагу по-іспанськи – тут.
Ірландське рагу
ІНГРЕДІЄНТИ
- Цибуля ріпчаста – 350 г
- Морква – 600 г
- Картопля – 800 г
- Бекон – 450 г
- Свинячі сосиски – 450 г
- Бульйон курячий – 1000 мл
- Набір трав (розмарин, орегано, чебрець, естрагон, чабер) – за смаком
- Сіль – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Картоплю нарізаємо великими шматочками, моркву – кружальцями, цибулю – соломкою.
- Великими шматочками нарізаємо сосиски та бекон.
- Закладаємо всі інгредієнти в каструлю, доливаємо бульйон, додаємо ароматні трави та ставимо каструлю в розігріту до 180 ° С духовку на 1,2 години.