5 оригінальних рецептів овочевого рагу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Готові довести, що овочеве рагу - це не нудно. Його можна запекти в житньому хлібі, подати в гарбузі, додати в нього ковбаски, копченості та ще декілька інгредієнтів, про які ви дізнаєтеся в нашому матеріалі.
Зберегти в кулінарну книгу

Овочеве рагу в житньому хлібі

Складові:

  • Хліб житній круглий – 1 шт.
  • Гарбуз – 500 г;
  • Картопля – 2 шт .;
  • Перець солодкий червоний – 1 шт .;
  • Морква – 1 шт .;
  • Перець чилі – 1 шт .;
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Базилік (сушений) – 1 ч. л.;
  • Петрушка – декілька гілочок;
  • Оливкова олія – ​​3 ст. л .;
  • Сіль за смаком;
  • Перець – за смаком

Як приготувати овочеве рагу в житньому хлібі

  1. Нарізаємо кубиками гарбуз, моркву, картоплю і болгарський перець.
  2. Картоплю і моркву обсмажуємо на оливковій олії до золотистої скоринки. Додаємо гарбуз і перець. Обсмажуємо ще кілька хвилин і додаємо сіль, перець і сушений базилік.
  3. Перекладаємо рагу в хліб, попередньо підсушений в розігрітий в духовці, зверху викладаємо лавровий лист і перець чилі.
  4. Закриваємо хліб фольгою і запікаємо при температурі 160 ° С 45-50 хвилин.

Англійське рагу з гарбуза

Складові:

  • Гарбуз – 1 шт .;
  • Картопля – 3 шт .;
  • Помідор – 1 кг;
  • Духмяний перець – 30 шт .;
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт .;
  • Лавровий лист – 7 шт .;
    Оливкова олія – за смаком;
  • Сіль за смаком;
  • Кориця, палички – 2 шт.

Як приготувати англійське рагу дивіться за посиланням.


М’ясне рагу з овочами по-бельгійськи

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Яловичина – 250 г
  • Баранина – 250 г
  • Свинина – 100 г
  • Курячий бульйон – 2 склянки
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Бруква – 120 г
  • Цибуля ріпчаста – 10 г
  • Брюссельська капуста – 250 г
  • Картопля – 700 г
  • Морква – 120 г
  • Сметана – 0,75 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Яловичину, баранину і свинину викладаємо в каструлю і заливаємо бульйоном. Додаємо 2 склянки води, лавровий лист і 1 столову ложку солі.
  2. Доводимо до кипіння, постійно знімаючи піну, потім щільно закриваємо каструлю кришкою і варимо 2 години на повільному вогні.
  3. Додаємо овочі і тушкуємо ще 30 хвилин, поки м’ясо не стане м’яким. Виймаємо м’ясо й овочі з каструлі і тримаємо в теплому місці.
  4. Соус, що залишився в каструлі, доводимо до кипіння і кип’ятимо, поки його об’єм не скоротиться на третину.
  5. Додаємо перець і сметану, після чого знову злегка підігріваємо. Заливаємо отриманим соусом м’ясо з овочами і подаємо до столу.

Рагу по-іспанськи

Складові:

  • Яловичий бульйон – 1 склянка;
  • Копчена грудинка – 600 г;
  • Мисливські ковбаски – 150 г;
  • Салямі – 100 г;
  • Вершки (22%) – 100 мл;
  • Мариновані огірочки – 250 г;
  • Маслини без кісточок – 150 г;
  • Зелений болгарський перець – 1 шт .;
  • Жовтий болгарський перець – 1 шт .;
  • Червоний болгарський перець – 1 шт .;
  • Паприка – 0.25 год. Л .;
  • Перець чорний мелений – дрібка;
  • Сіль – дрібка

Як приготувати рагу по-іспанськи – тут.

Ірландське рагу

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Цибуля ріпчаста – 350 г
  • Морква – 600 г
  • Картопля – 800 г
  • Бекон – 450 г
  • Свинячі сосиски – 450 г
  • Бульйон курячий – 1000 мл
  • Набір трав (розмарин, орегано, чебрець, естрагон, чабер) – за смаком
  • Сіль – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Картоплю нарізаємо великими шматочками, моркву – кружальцями, цибулю – соломкою.
  2. Великими шматочками нарізаємо сосиски та бекон.
  3. Закладаємо всі інгредієнти в каструлю, доливаємо бульйон, додаємо ароматні трави та ставимо каструлю в розігріту до 180 ° С духовку на 1,2 години.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
Домашній хліб: декілька перевірених рецептів
Крем для торта зі згущеного молока
Англійський сніданок, який можна приготувати вдома
Урожай грибів: як правильно готувати лісові дари
5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів
Що приготувати з брокколі: 5 оригінальних рецептів
Пташине молоко: різноманітність рецептів
3 рецепти ідеальної Шуби
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак
Пироги зі шпинатом: 3 кращих рецепта
Печиво: 5 домашніх рецептів
Ніжні панкейки: рецепти на будь-який смак

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею