5 оригінальних рецептів овочевого рагу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Готові довести, що овочеве рагу - це не нудно. Його можна запекти в житньому хлібі, подати в гарбузі, додати в нього ковбаски, копченості та ще декілька інгредієнтів, про які ви дізнаєтеся в нашому матеріалі.
Зберегти в кулінарну книгу

Овочеве рагу в житньому хлібі

Складові:

  • Хліб житній круглий – 1 шт.
  • Гарбуз – 500 г;
  • Картопля – 2 шт .;
  • Перець солодкий червоний – 1 шт .;
  • Морква – 1 шт .;
  • Перець чилі – 1 шт .;
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Базилік (сушений) – 1 ч. л.;
  • Петрушка – декілька гілочок;
  • Оливкова олія – ​​3 ст. л .;
  • Сіль за смаком;
  • Перець – за смаком

Як приготувати овочеве рагу в житньому хлібі

  1. Нарізаємо кубиками гарбуз, моркву, картоплю і болгарський перець.
  2. Картоплю і моркву обсмажуємо на оливковій олії до золотистої скоринки. Додаємо гарбуз і перець. Обсмажуємо ще кілька хвилин і додаємо сіль, перець і сушений базилік.
  3. Перекладаємо рагу в хліб, попередньо підсушений в розігрітий в духовці, зверху викладаємо лавровий лист і перець чилі.
  4. Закриваємо хліб фольгою і запікаємо при температурі 160 ° С 45-50 хвилин.

Англійське рагу з гарбуза

Складові:

  • Гарбуз – 1 шт .;
  • Картопля – 3 шт .;
  • Помідор – 1 кг;
  • Духмяний перець – 30 шт .;
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт .;
  • Лавровий лист – 7 шт .;
    Оливкова олія – за смаком;
  • Сіль за смаком;
  • Кориця, палички – 2 шт.

Як приготувати англійське рагу дивіться за посиланням.


М’ясне рагу з овочами по-бельгійськи

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Яловичина – 250 г
  • Баранина – 250 г
  • Свинина – 100 г
  • Курячий бульйон – 2 склянки
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Бруква – 120 г
  • Цибуля ріпчаста – 10 г
  • Брюссельська капуста – 250 г
  • Картопля – 700 г
  • Морква – 120 г
  • Сметана – 0,75 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Яловичину, баранину і свинину викладаємо в каструлю і заливаємо бульйоном. Додаємо 2 склянки води, лавровий лист і 1 столову ложку солі.
  2. Доводимо до кипіння, постійно знімаючи піну, потім щільно закриваємо каструлю кришкою і варимо 2 години на повільному вогні.
  3. Додаємо овочі і тушкуємо ще 30 хвилин, поки м’ясо не стане м’яким. Виймаємо м’ясо й овочі з каструлі і тримаємо в теплому місці.
  4. Соус, що залишився в каструлі, доводимо до кипіння і кип’ятимо, поки його об’єм не скоротиться на третину.
  5. Додаємо перець і сметану, після чого знову злегка підігріваємо. Заливаємо отриманим соусом м’ясо з овочами і подаємо до столу.

Рагу по-іспанськи

Складові:

  • Яловичий бульйон – 1 склянка;
  • Копчена грудинка – 600 г;
  • Мисливські ковбаски – 150 г;
  • Салямі – 100 г;
  • Вершки (22%) – 100 мл;
  • Мариновані огірочки – 250 г;
  • Маслини без кісточок – 150 г;
  • Зелений болгарський перець – 1 шт .;
  • Жовтий болгарський перець – 1 шт .;
  • Червоний болгарський перець – 1 шт .;
  • Паприка – 0.25 год. Л .;
  • Перець чорний мелений – дрібка;
  • Сіль – дрібка

Як приготувати рагу по-іспанськи – тут.

Ірландське рагу

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Цибуля ріпчаста – 350 г
  • Морква – 600 г
  • Картопля – 800 г
  • Бекон – 450 г
  • Свинячі сосиски – 450 г
  • Бульйон курячий – 1000 мл
  • Набір трав (розмарин, орегано, чебрець, естрагон, чабер) – за смаком
  • Сіль – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Картоплю нарізаємо великими шматочками, моркву – кружальцями, цибулю – соломкою.
  2. Великими шматочками нарізаємо сосиски та бекон.
  3. Закладаємо всі інгредієнти в каструлю, доливаємо бульйон, додаємо ароматні трави та ставимо каструлю в розігріту до 180 ° С духовку на 1,2 години.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику
Страви на вогнищі
Що приготувати на Пасху
Імператорська пасха
Католицькі великодні страви
Рецепти на Песах
Що приготувати з маци
Страви на Песах
Страви з маци
Вечеря на 8 березня
Що приготувати пісне
Пісні салати
Пісні святкові страви

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік